[#31] Re: Wybór plazma3D czy LCD LED3D

@frywolny_marian, post #29

Wyobraz sobie, ze da sie znalezc zone majaca podobne podejscie do tematu, a takze wychowywac dzieciaki bez telewizji.

W takim razie gratuluję. Szczerze.
I nie ukrywam że trochę zazdroszczę. Ja tyle szczęścia nie miałem.
[#32] Re: Wybór plazma3D czy LCD LED3D

@pawelini, post #30

w takim 37" FullHD nie musi być, ale powyżej jest już zalecane a wręcz musi być.... brat ma LG 32" I ma HDReady i powiem szczerze że ślicznie to wygląda i nie widać pixeli, grajac na XBOXie lepiej to u niego wygląda niż na moim 27" FullHD ... poważnie.

Ostatnia modyfikacja: 11.08.2011 09:35:50
[#33] Re: Wybór plazma3D czy LCD LED3D

@frywolny_marian, post #29

No coz, to juz wiadomo skad sie biora wszelkie dziwadla :> Pozdro ;)
[#34] Re: Wybór plazma3D czy LCD LED3D

@pawelini, post #30

nie obejrze, bo i po co mialbym ogladac :). jakosc meczu i towarzyszace temu emocje nie ulegna zmianie, a po kilku piwkach to kolory i FullHD mozna dojrzec nawet na starym czarno-bialym polskim neptunie

ps. a jednak mam TV, tzn. syn ma TV w monitorku 15 calowym, bo ogladamy na tym czasami jakies relacje sportowe, oprocz bajek :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem