[#1] Polska K(L)ASA Polityczna..

K(L)ASA POLITYCZNA = ludzie wykrztalceni i ynteligentni z wizja pszyszlosci dla Polska, niewatpliwie najlepsi eksperci w swoim fachu (czyt. w braniu kasy)

wywiad

Mam GENIALNY pomysl !!!!!!!!
Zalozmy partie i wejdzmy do rzadu.
Nasz glowny postulat Amiga 4000 dla kazdego ucznia ! pomysł
[#2] Re: Polska K(L)ASA Polityczna..

@selur, post #1

Matko święto, naprawdę tacy ludzie kandydują do sejmu ??? Kto na to pozwala ?????

Twój pomysł jest niezły na partię. Ja go rozwinę :)
Legalizujemy trafkę, kanał dystrybucyjny organizujemy w wybranych aptekach, sprzedaż tylko na dowód i ilośc ewidencjonowana w systemie, każdorazowo do danego nazwiska.

Dzięki temu mamy nowe miejsca pracy i wpływy do budżetu. Dodatkowo promujemy "turystykę palenia".

OCzywiście, dzięki opodatkowaniu marihuany zmniejszamy podatki na paliwie tak by jego cena spadła o co najmniej 10%.

Chociaż z takim programem, mafia by nas ukatrupiła, bo zniszczylibyśmy jedną z ich głównych gałęzi działania.....

Ostatnia modyfikacja: 16.09.2011 15:27:00
[#3] Re: Polska K(L)ASA Polityczna..

@michalmarek77, post #2

mafia ukatrupiła??? chyba odwrotnie....

Co do wywiadu... śmiech.. ale niektóre punkty mi się podobają.

[#4] Re: Polska K(L)ASA Polityczna..

@bombermax, post #3

Wiesz, obawiam się, że taki program mafii byłby nei na rękę, i członkowie takiej partii zaczęliby szybko znikać. Albo trafiać w betonowych butach na sesję podziwiania dna zbiornika wodnego. Głębokiego raczej :)

[#5] Re: Polska K(L)ASA Polityczna..

@selur, post #1

To się nazywa klasa POlityczna:

http://niezalezna.pl/16252-solo-na-sopockim-molo
[#6] Re: Polska K(L)ASA Polityczna..

@michalmarek77, post #4

Cholera, Palikot czyta PPA i podłapał mój pomysł :)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kolejny-szokujacy-pomysl-po-wyborach-ustawa-konopna,wid,13796473,wiadomosc.html?ticaid=1d092

No cóż, skoro i tak bagno w polityce to zagłosuję na niego....
Gorzej przecież być nie może :)

[#7] Re: Polska K(L)ASA Polityczna..

@selur, post #1

(...)
Tylko przez grzeczność, nie napiszę co myślę, o takich "tytanach yntelektu".

Ostatnia modyfikacja: 17.09.2011 13:35:10
[#8] Re: Polska K(L)ASA Polityczna..

@selur, post #1

dziennikarz gazety, która jest organem partii prawicowej przeprowadza wywiad z przedstawicielem partii lewicowej, czego niby miał bym się spodziewać? :)

"Marek Jurek sam nie startuje w wyborach do Sejmu,
udzielił więc poparcia warszawskiemu kandydatowi Prawa i Sprawiedliwości, Michałowi Kondratowi, byłemu pomocnikowi egzorcysty... Jak pisze portal Fronda.pl, przewodniczący Prawicy RP podkreślił, że potrzeba ludzi, którzy w odważny i mądry sposób będą bronić cywilizacji chrześcijańskiej."

czy przeczytam w jakiejś lewicowej prasie wywiad z tym Panem kandydatem?
nie, ponieważ on się w ogóle na takowy nie zgodzi nigdy :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem