[#1] Problem z pendrive'ami
Witam, mam mega problem z pc a mianowicie z obsługą pendrive. Problem polega na tym ze kopiowanie czegokolwiek na niego objawia się zwiechami na kilka min po czym kopiuje dalej. System świeżo postawiony, pendriv'y (8szt)wszystkie zachowują się tak samo. NA każdym gnieździe to samo. Dodam że inne urządzenia działają poprawnie pod usb!jakieś sugestie?

[#2] Re: Problem z pendrive'ami

@deejayremix, post #1

Fatalna podróba. Ja miałem podobnie jak kiedyś kupiłem taką chińską podróbę na Allegro. Zazwyczaj są to tanie 1 lub 2 GB pendrivw z małą zmianką w sofcie (komputer widzi niby 16 lub 32 GB). Jeśli już taki pendrive zadziała w komputerze, to za chiny nie przeformatujesz go na NTFS, a po wgraniu dużego pliku (coś koło 4GB) sypię się błędy i zazwyczaj po formacie przestaje działać.
[#3] Re: Problem z pendrive'ami

@kmilota, post #2

Właśnie nie.Sprawdzałem 8 penów i same markowe!!! Ale problem rozwiązany zrobiłem upgrade biosa i śmigają.

[#4] Re: Problem z pendrive'ami

@kmilota, post #2

Hehe,ja takiego smiecia pendriva dostalem w prezecie od pzu przy placeniu oc/ac.Mial fajna drewniana obudowe i kapturek na magnes,ale co z tego skoro 90% plikow na niego wgranych bylo uszkodzonych.Poszedl pod mlotek syna ;)

Ostatnia modyfikacja: 20.09.2011 09:19:23
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem