[#1] 21:45 Mortal Kombat
Na dwójce :) Będziecie oglądać? :) Ja oczywiście będę yippee

P.S. Nie płacę abonamentu, ale oglądnę sobie ;)

[#2] Re: 21:45 Mortal Kombat

@parallax, post #1

pewno, że będę :)

[#3] Re: 21:45 Mortal Kombat

@bombermax, post #2

Dwa razy byłem na tym filmie w kinie jak puszczali. U mnie w mieście, na sali jakieś 15 osób, temperatura w kinie jakieś -15 ;) Jakieś kilka dni później we Wrocławiu w Kino Warszawa- kino pełne, ciepełko ;)

[#4] Re: 21:45 Mortal Kombat

@parallax, post #3

kurde też byłem na tym w kinie :P w jakimś 96 czy 97 roku :P

[#5] Re: 21:45 Mortal Kombat

@bombermax, post #4

Ja na filmie byłem pod koniec 95, albo na początku 96 roku, nie pamiętam już dobrze, no ale może też puszczali jeszcze w 97 OK

[#6] Re: 21:45 Mortal Kombat

@parallax, post #1

Super muzyka w filmie, szczególnie na końcu by Orbital. Polecam!

[#7] Re: 21:45 Mortal Kombat

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

Z tego filmu to najlepsza muzyka jest. Czad. Resztę przemilczę...

[#8] Re: 21:45 Mortal Kombat

@Tomski, post #7

E tam, fajnie się klepią ;)

Jeszcze 15 minut!!! OK

[#9] Re: 21:45 Mortal Kombat

@parallax, post #1

Jako kto? Przebierzesz się za jakąś postać?

Ostatnia modyfikacja: 28.09.2011 21:41:27
[#10] Re: 21:45 Mortal Kombat

@parallax, post #1

Dzięki, mam ładnego ripa w H264 i oryginalne soundtracki, do jedynki na MC, do dwójki na CD audio. Chyba sobie podaruję.

[#11] Re: 21:45 Mortal Kombat

@Ender, post #9

Nie, tylko oglądałem, ale chciałbym mieć strój Scorpiona i tak sobie wyjść na miasto, to by było coś :D

[#12] Re: 21:45 Mortal Kombat

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

To fakt, muzyka wymiata. Aranżacja wnętrz i ze wnętrz też wymiata. Trochę za mało walk i niektóre za krótkie, ale i tak film wymiata OK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem