[#1] Polskie Komiksy Amigowe ;)
Pozwoliłem sobie skonwertować do DJVu dwie genialne produkcje: Kraszman oraz Człowiek Pudełko by Piotr "PopoCop" Szymański. :)

Człowiek pudełko był dostepny w bezstratnej jakości więc konwersja przebiegła bezboleśnie, niestety Kraszman dostępny tutaj na PPA zapisany jako JPG trochę ucierpiał... :(

[#2] Re: Polskie Komiksy Amigowe ;)

@Shoonay, post #1

Jak to tak, bez pytania autora o zgodę????
Zaraz do sądu pozwę ;)

[#3] Re: Polskie Komiksy Amigowe ;)

@PopoCop, post #2

Oj tam, oj tam ;)

Z należytym szacunkiem dokonywałem konwersji, a dzięki ogólnodostepnej wersji DJvu więcej ludzi się dowie o tym superbohaterze. :)

[#4] Re: Polskie Komiksy Amigowe ;)

@Shoonay, post #3

Z należytym szacunkiem dokonywałem konwersji

Podczas konwertowania siedziałeś w eleganckim garniturze?

[#5] Re: Polskie Komiksy Amigowe ;)

@Shoonay, post #1

Dzięki za wrzOOtę ;)

[#6] Re: Polskie Komiksy Amigowe ;)

@PopoCop, post #4

Elegancki garnitur jest wyznacznikiem szacunku? ;) Po prostu przez ten czas nie drapał się po jajkach ;)

A dopiero teraz zobaczyłem wszystkie odcinki Pudełka, bo nie mam wszystkich ACSów ;)

[#7] Re: Polskie Komiksy Amigowe ;)

@Shoonay, post #1

A masz może coś o Recedent-Manie?

[#8] Re: Polskie Komiksy Amigowe ;)

@Shoonay, post #1

Wczoraj przypadkiem dowiedziałem się o istnieniu duchowego spadkobiercy Owczego Komiksu!! Dlaczego nikt mi nie powiedział?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem