[#1] Steve Jobs nie żyje [*]
Steve Jobs nie żyje, zmarł w wieku 56 lat na raka, Apple potwierdziło tę wiadomość.
[#2] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@pinior, post #1

Rest In Peace... Świat traci wielkich ludzi.

[#3] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@pinior, post #1

[*]

[#4] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@pinior, post #1

Spoczywaj w pokoju Steve.

Benedykt Dziubałtowski

[#5] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@pinior, post #1

Różni ludzie różnie go oceniali, ale na pewno postać wybitna i na stałe wpisał się do historii przemysłu komputerowego. [*]
[#6] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@pinior, post #1

[*]

[#7] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@Klub Amigi RNS, post #6

Bardzo smutna to wiadomosc w sumie. Na szczescie dla Apple to nie to samo, co smierc Jaya dla Amigi (choc tak czy inaczej C= upadlo 2 miesiace przed smiercia Jaya Minera).

[#8] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@jw_amigowiec, post #7

Nie jestem jakims tam fanem Appla, ale obawiam sie, ze od tego momentu Apple bedzie systematycznie tracilo udzialy w rynku na rzecz Microshitu Gatesa.
[#9] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@selur, post #8

Dla mnie Apple też jest ****
[#10] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@Dark_luke, post #9

prosze nie obrazac mi apple:)

korzystam na codzien z macOSa stabilnosc , zwisy , wirusy nie sa mi znane

Steve spoczywaj w pokoju

ps swoja drogą zauwazylem ze wczesnie odchodzą komputerowcy i czesto gesto na raka masakra z tym rakiem ostatnio

Ostatnia modyfikacja: 06.10.2011 20:13:36
[#11] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@Blendor, post #10

http://www.msnbc.msn.com/id/12537279/ns/technology_and_science-security/t/macs-no-longer-immune-viruses-experts-say/#.To4D7P7qMxY
[#12] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@pinior, post #1

Steve robil te wszystkie cuda dla nas - "mere mortals"
Dzieki Steve.

[#13] Re: Steve Jobs nie żyje [*]

@selur, post #8

Gates juz od dawna nie jet szefem ms.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem