[#1] David Pleasence, Donald Pleasence
1.Czy ma ktoś jakieś informacje , o tym co dzieje się z panem Davidem Pleasencem byłym szefem Commodore UK? Szukałem w google ale nic nie znalazłem.
2. Czy prawdą jest ,że Donald Pleasence znany , nieżyjący już aktor ( Halloween , Ucieczka z Nowego Jorku) , był jego bratem? I czy Donald był w jakimś stopniu zaangażowany w CUK , lub był Fanem Amigi?
3. Podobno David nagrał kiedyś płytę poświęconą Amidze(niestety tytułu chwilowo nie pamietam) , w jaki sposób mozna jej posłuchać, kupić itp. może ma ktoś jakieś źródło ?
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
[wyróżniony] [#2] Re: David Pleasence, Donald Pleasence

@vegeta, post #1

1. Pewnie emerytura lub przepadł gdzieś w biznesie. Popytaj amigowców z UK w sieci.
2. Nie słyszałem, ale być może.
3. Tak, w 1993 roku z tego co pamiętam. Nazywało się to chyba "Mia Amiga" lub coś z "Love" w nazwie?! Poszukaj w starych MA lub ACS, tam był z nim wywiad. Pamiętam że także gdzieś około 1998 roku ponownie pojawił się wywiadzik w ACS.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem