[#1] To, czego nie potrafi Apple :-)
http://www.youtube.com/embed/f6iKvg-Se6Y

[#2] Re: To, czego nie potrafi Apple :-)

@Nightmare777, post #1

Ostatnim razem tzw. niebieski ekran widziałem na jakimś strupieszałym PIII lata temu... Argument tak aktualny i adekwatny do obecnej sytuacji, jak filmiki z nachlanym Kwaśniewskim.
[#3] Re: To, czego nie potrafi Apple :-)

@Daclaw, post #2

Ja w ogóle chyba raz w życiu widziałem niebieski ekran. Oprócz tego z 5-8 razy widziałem jak się pecet po prostu zresetował. Najczęściej po włożeniu pendrive do USB. I to na trzech różnych sprzętach. Tak samo na Maku. Przez 3 lata nie widziałem ani razu Kernel Panic. Widywałem go czasem ale jak korzystałem z Hackintosha. Na prawdziwym Maku nigdy.

[#4] Re: To, czego nie potrafi Apple :-)

@MDW, post #3

No popatrz, a ja tam wywrotki oraz mega zmuły maków widziałem. Jak to możliwe? - chyba normalnie jestem jabłkożercą

[#5] Re: To, czego nie potrafi Apple :-)

@przemysław, post #4

Zapewne Cię nie lubią .
Osobiście nie spotkałem się z niebieskim obrazem na tym sprzęcie .

---
Ogłoszenia bez pośredników małopolskie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem