[#1] lustrzane odbicie
Jak zrobić w wordzie lustrzane odbicie?
Mam motyw w którym w obrazku jest napis, będzie to wydrukowane na specjalnym papierze do nadruku na koszulce i muszę zrobić lustrzane odbicie by napis dobrze można było odczytać, niestety nie wiem która opcja w wordzie służy do tego.
[#2] Re: lustrzane odbicie

@vegeta, post #1

Chyba nie ma adekwatnej opcji zrobienia tego bezpośrednio w Wordzie. Jednak niektóre drukarki mają opcję lustrzanego odbicia wbudowaną w sterownik. Musisz sprawdzić we właściwościach (properties) wydruku, czy masz tą możliwość. Jeśli nie, to pozostaje zrobić zrzut ekranu i wykonanie lustrzanego odbicia w programie graficznym.
Dowiedziałem się tego w minutę, używając wujka Google.
Poczytaj też to:

mirror

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2011 10:09:48 przez grain
[#3] Re: lustrzane odbicie

@vegeta, post #1

Na Amidze w PageStreamie robi się to w sekundę. Word tego nie potrafi, trzeba kompinować z ustawieniem wydruku.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem