[#1] Zgadnijcie, kto wraca?
[#2] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@Shoonay, post #1

Twój stary? :)
[#3] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@Shoonay, post #1

Dizzy... Nigdy nie byłem fanem tej serii, ale ciekawe jak to będzie wyglądać. Pewnie jakieś ultra 3d...
[#4] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@Shoonay, post #1

ciekawe.. Miejmy nadzieję, że nie skończy się na facepalmach.
[#5] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@PopoCop, post #3

Fajna gra, no lepsza od raymana zdecydowanie.
[#6] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@Shoonay, post #1

Nie chcialbym zbytnio trolowac, ale moim zdaniem moze z tego wyjsc to samo co z nowym cannon fodder.
Ogolnie gdyby podciagneli grafike, zrobili wszystko w 2d... Z drugiej strony wg mnie wersja deluxe na ami Cd32 to wszystko co tej grze bylo i jest potrzebne zeby dobrze sie przy dizzym pobawic :D

Ostatnia aktualizacja: 23.11.2011 14:29:34 przez Koyot1222
[#7] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@Koyot1222, post #6

[#8] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@Shoonay, post #7

Dlaczego "się rypła"? Dobrze to wygląda.
[#9] Re: Zgadnijcie, kto wraca?

@PopoCop, post #8

nie wiem, jak wygląda film, ale "buy it on Android, iPhone and iPad" oraz remake Prince of the Yolkfolk już najlepiej nie wyglądają. A więc -> :facepalm: . Dobrze przynajmniej, że nie nakręcili nas zbyt mocno.

Ostatnia aktualizacja: 24.11.2011 01:05:34 przez snajper
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem