[#1] Krolestwo* za podlaczenie myszki do galaktyki 551...
Jako posiadacz szczesliwej przenosnej Amigi w wersji emulator plus Android plus gracz zastanawiam sie dlaczego nikt jeszcze nie wymysli dwukierunkowego portu usb do tych urzadzonek?

W czym lezy problem? Czy po prostu Android ma zablokowane, bo niecni uzytkownicy podlaczaliby myszki w celu grania w amigowe strategie? To w sumie jedna z niewielu rzeczy, w ktorych nawet zabytkowa jornada bije na glowe te wspolczesne palmtopy. Tak wiem, ze ona sama z siebie nie miala usb, ale chocby i com mi by wystarczyl(nawet mam myszke na to gdzies w domu).

Moze takze ktos cos wiecej wie na ten temat....

P.S. Wiem, ze komus noszenie myszki wiekszej od urzadzenia jest co najmniej dziwaczne, ale dla mnie to mniejszy problem niz np. branie laptopa. Zreszta byly i czasy gdy joysticki nosilo sie ze soba.... A ta galaktyka ma i klawiature, wiec problemem jest tylko brak jednego portu...

*przez krolestwo nalezy rozumiec wdziecznosc i ewentualnie krolestwo niebieskie, jednakze sadze, ze osoba ktora bylaby w stanie to wykonac zarobilaby niezle pieniadze...
[#2] Re: Krolestwo* za podlaczenie myszki do galaktyki 551...

@ruberum_ignis, post #1

A nie wystarczy Ci mysz na BT ?
[#3] Re: Krolestwo* za podlaczenie myszki do galaktyki 551...

@Norbert, post #2

Hmm rzeczywiscie - przyznam sie bez bicia, ze zapomnialem o BT. Moze dlatego, ze nigdy nie uzywalem myszki pod to - a w sumie to naprawde dziwne. Zreszta to tez troszeczke polowicznie rozwiazuje problem - bo np. widzialem przelotke na amigowe joysticki(na tym tez mi zalezy) pod usb, a nie widzialem czegos takiego pod BT(moze tez cos przeoczylem).

Dziekuje za podpowiedz, ale za nim polece kupowac pierwsza myszke pod BT, chcialbym sie dowiedziec czy ona po prostu emuluje dotyk, albo co wazniejsze czy na pewno wspolpracuje z UAE.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem