[#1] snajper ma ciekawą teorię :)
W związku z tym że lepiej tutaj niż na gadaczu. O to teoria:

najgorsza rzecz na świecie to jest kiedy człowiek leży sobie na łóżku, czuje że już zapada w sen, a tu nagle trzeba iść zrobić siku.

Ja myślę żę to nie jest taka zła teoria, ponieważ wtedy można umyć zęby o których się też pewnie zapomniało i nie lecieć za jakiś czas do stomatologa. :)
[#2] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@Andrzej Drozd, post #1

Tak czy inaczej, przez ten czas powinno się już znajdować w objęciach Morfeusza czy innej Morfiny, zależnie od preferencji. No i co w wypadku, gdy godzinę po umyciu zębów znowu się poczuje potrzebę wysikania?
[#3] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #2

W takim razie myślę że należy odstawić coca-colę, albo kupić sobie nocnik, wtedy nie trzeba będzie biegać do toalety. :)
[#4] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@Andrzej Drozd, post #3

Taki nocnik to dodatkowe koszta, no i spanie w sąsiedztwie sików nie wydaje mi się najprzyjemniejszą rzeczą o świecie, ani nawet w Polsce. A coli nie pijam, ino herbatkę, wodę, tudzież zdrowy kefir dla zoptymalizowania flory bakteryjnej jelit. detektyw
[#5] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #4

No to ja już nie wiem. Jak nie chcesz ograniczyć spożywania płynów przed snem, ani nie chcesz używać nocnika, to może pampers pomoże? :)
[#6] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #4

No to sobie węzeł zawiąż na fujarce i po sprawie. OK
[#7] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@pinior, post #6

Lepiej nie, bo mi jeszcze węzeł gordyjski wyjdzie.
[#8] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #2

W takim wypadku jak najszybciej udaj się do urologa. Choroba prostaty jest niebezpieczna. A wcześnie zdiagnozowana jest wyleczalna.
[#9] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@kmilota, post #8

Mówisz, że odczuwanie potrzeby opróżnienia pęcherza moczowego po wypiciu obfitej ilości płynów jest objawem choroby prostaty?
[#10] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #9

Tak czy inaczej jesteś uzależniony od wody mineralnej. Może powinieneś zgłosić się do jakieś poradni uzależnień?
Woda mineralna, hamburgery, słodycze, amigowanie...to poważne uzależnienia :P
[#11] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@Andrzej Drozd, post #10

I pudło. Nie pijam mineralnej, a zwykłą kranówę (po przefiltrowaniu przez 100 stopni C). :P
[#12] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #11

Poważnie? To nie ty miałeś tą fotkę gdzie na podłodze obok stolika z monitorem, poukładanych było około 200 butelek po mineralnej? :)
[#13] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@Andrzej Drozd, post #12

Toć pisałem, do czego są te butelki. detektyw ninja dziewczyna, ruda
[#14] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #13

Pewnie na mocz żebyś nie musiał do WC lecieć
[#15] Re: snajper ma ciekawą teorię :)

@snajper, post #4

Można tez założyć prezerwatywę przed snem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem