[#1] Router GSM (HSPA+ 900mhz) na kartę SIM z wyjściem antenowymGSM
Witam
Jak w tytule szukam takiego routera ma działać w iPlusie. Od lutego zmieniam operatora (wypowiedziałem 3 miesiące temu umowę "radiówki") i muszę coś wziąć. CDMA od Orange ma 1 mbit i działa u mnie, ale HSPA+ kusi bardziej. Nadajnik Plusa stoi na górce (w prostej linii ok. 10 km), ja też mieszkam na wzniesieniu (czyt. górce). W ostateczności wezmę router i osobno modem + konektor i antenę kierunkową. Wolałbym jednak znaleźć router taki jak w tytule. Szukałem w Internecie kilka dni i nic. Naprawdę nikt nie ma takiego rozwiązania ? Może ktoś z Was?
[#2] Re: Router GSM (HSPA+ 900mhz) na kartę SIM z wyjściem antenowymGSM

@Ender, post #1

No i wziąłem zamówiłem sobie CDMA z orange/ sprawdzone śmiga, a zamawiając online mam taniej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem