[#1] off subject: jakies fajne forum nie scenowe
Tak wiem ze ze scena nie ma to nic wspolnego, ale bardzo chcialbym zebyscie podali mi jakies fajne fora ogólne gdzie mozna pogadać o wszytkim (wspomnienia, bieżące sprawy) cos na wysokim poziomie. W sumie na żadnym polskim forum opróvz tego nie piszę a fajnie byloby znac opinie innych ludzi. Ostatnio napiusalem fajny artykuł o Naszej Klasie i nie wiem gdzie mozna byloby to wstawic. Znacie cos?
[#2] Re: off subject: jakies fajne forum nie scenowe

@Kagaster, post #1

Do wystawiania artykułów o naszej klasie nie znamy.
No może poza "fejsbukiem".

Pozdrawiam
[#3] Re: off subject: jakies fajne forum nie scenowe

@RadoslawF, post #2

Tutaj można pogadać o "wszytkim".
[#4] Re: off subject: jakies fajne forum nie scenowe

@Dark_luke, post #3

Ok. To ja mam pytanie. Ostatnio przez wzgląd na nostalgiczne nastawienie oglądam stare filmy akcji z lat osiemdziesiątych. Miodność! Niestety nie mogę znaleść pewnego filmu który oglądałem kiedyś jako dziecko w telewizji w "nocnym kinie".
Było to o dwóch azjatach, jeden młody drugi stary. Starszy był kompletnie łysy, młodszy chodził w skórzanej kurtce. Było mnóstwo walk i akcji (z bratem uwielbialiśmy ten film) i była tam taka scena ze zdalnie sterowanymi samochodzikami które walczyły z prawdziwymi autami.
Kiedy to grali? Pomiedzy 86 a 92 rokiem
Pomyslalem że fajnie byloby sie teraz z tego posmiac.
Nie wie nikt co to było?
[#5] Re: off subject: jakies fajne forum nie scenowe

@Kagaster, post #4

Co ten idiotyczny temat robi jeszcze w dziale scena?
[#6] Re: off subject: jakies fajne forum nie scenowe

@Kagaster, post #1

@slay:

Jest taka opcja "Zgłoś błąd", po prawej. Ostatnim razem jak sprawdzałem, to działał też nasz e-mail redakcyjny.

@Kagaster:

Wnioskując po pierwszym zdaniu Twojego posta widzę, że dobrze wiedziałeś, że zakładasz temat nie pasujący nijak do działu forum. Takie zachowanie to proszenie się o bana. Wątek przeniesiony do działu "Hyde Park".
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem