[#1] Wieczorek zapoznawczy ^^
Jestem na forum od 2006 roku za sprawą edytora map do gry Benefactor, ale odkąd tu jestem nikogo nie poznałem zbyt dobrze oprócz Krzysztofa Matysa, Radosława Kujawy, Asmana, Rzookola i paru innych.

W tym wątku proszę, by każdy się przedstawił i wymienił kilka zdań o sobie. Proszę nie dyskutować między sobą póki co.

Zacznę ja: Robert Szacki, wiek 30 lat, kawaler :) Mam schizofrenię, bardzo ciężką chorobę duszy i zmysłów, ale proszę o niej nie dyskutować. Lubie informatykę oraz pierogi ruskie. Będę pracować jako informatyk.

Następna osoba proszę. Rad będę jak Was poznam.
[#2] Re: Wieczorek zapoznawczy ^^

@Minniatian, post #1

Ja jestem Grzegorz. Mam 28 lat. Hobby komputery, elektronika. Z zawodu serwisant elektroniki. Obecnie kopalnia "Wieczorek" metanometria i łączność pod ziemią. Nie lubię ruskich pierogów, ale uwielbiam te z kapustą oraz kotlety mielone Jestem żonaty i lubię moje A6 z tiptronic-iem ok, racja I nie zarabiam 7 tyś, jak to w Polsce o nas mówią.
[#3] Re: Wieczorek zapoznawczy ^^

@Esio, post #2

Dziękuje Panu Grzegorzowi "Esiowi" za prezentację własnej osoby. Czy ktoś jeszcze chce się przedstawić czy mamy już rozpoczynać dyskusję we dwoje?
[#4] Re: Wieczorek zapoznawczy ^^

@Minniatian, post #3

Sylwester, jestem z zawodu inżynierem lotnictwa i aeronautyki. Obecnie pauzuje w lotach (znając życie chwilowo). Nie mogę podać dokładnie skąd jestem gdyż jak to bywa u pilotów Ci mają 2000 rezydencji (i oszczany materac? ) OK W każdym bądź razie w Polsce z okolic Poznania ścieram klawiaturę. Zainteresowania? M.in. inżynieria lotnicza, samo latanie a poza zawodem to dobra książka, film, nauka języków obcych i oczywiście nasza kochana klasyczna Amiga
(podróże "turystyczne" już mi wyszły dawno :( )Na forum jestem od samego początku, z przerwami, niedawno założyłem konto by móc działać w temacie mojej niezmordowanej Commodore CDTV.
Największy swój wyczyn? Odwiedziny upadłej firmy Commodore - też mi osiągnięcie ku pokrzepieniu serca . Mimo, że zostałem dość chłodno przyjęty na portalu Śpioch (zamiar miałem usunąć konto, wrócić do biernego użytkowania jako niezarejestrowany) to myślę, że jednak spróbuję nadal pozostać użytkownikiem zarejestrowanym przez jakiś tam okres próbny. (Dziękuję administracji za opcje ignorowania) To tyle ode mnie OK OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem