[#1] Wiedzę, że Exec umiera...
Tak jak myślałem Kondzio rozwalił Execa, jest ktoś nowy i zaczyna sypać solą po oczach i przestaje chwalić wszelkie projekty Amigowe - po liczbie komentarzy... Exec po prostu umrze...
[#2] Re: Wiedzę, że Exec umiera...

@wawul2, post #1

Tylko że on od dawien dawna był już martwy... ;)
[#3] Re: Wiedzę, że Exec umiera...

@Diabeł, post #2

Wielka szkoda Puki jeszcze Konrad sie tam produkowal,lubilem dla zabawy czytac te wszystkie ciekawe przemyslenia jakimi raczyl swiat Pozostalo mi juz tylko forum Krzysztofa J Szklarskiego na Napisy.info .
[#4] Re: Wiedzę, że Exec umiera...

@Aniol, post #3

A to Szklarski się nie spalił? Coś tam ostatnio bredził o samospaleniu się
[#5] Re: Wiedzę, że Exec umiera...

@Diabeł, post #4

Hehe i za to kochamy takich ludzi jak Konrad Be i pan Krzysztof.
[#6] Re: Wiedzę, że Exec umiera...

@Aniol, post #5

@Aniol

Tak off-topowo, jak dlugo siedzisz w gamedev'ie i nad czym ostatnio pracowales ?
[#7] Re: Wiedzę, że Exec umiera...

@Aniol, post #3

awaryjnie jest jeszcze Fronda ze wschodzącą gwiazdą Łukasza Adamskiego, pierwszego erotomana IV RP

ps: Szklarski znudził mi się jakiś czas temu i przestałem go śledzić. Coś ciekawego ostatnio odpitolił? ;)

Ostatnia aktualizacja: 12.02.2012 20:24:57 przez grg
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem