[#1] C64x Ultimate w Polsce
Wybaczcie jeśli gdzieś było o tym ale wyszukiwarka nic nie znalazła. Post raczej w formie ciekawostki i broń Boże reklamy sprzedającego (musiałbym sam upaść na głowę aby tyle kasy na coś takiego wydać ). Zastanawia mnie jednak jedno. Po co ktoś coś takiego zamawiał aby od razu sprzedawać na allegro? Sądziłem, że tego typu rzeczy to tylko prawdziwi fani/maniacy/kolekcjonerzy kupują...
http://allegro.pl/nowe-commodore-c64x-ultimate-jedyne-w-polsce-i2117178775.html
Cena 3,8tys. zł
[#2] Re: C64x Ultimate w Polsce

@Madman, post #1

ale to pecet w obudowie c64
[#3] Re: C64x Ultimate w Polsce

@Norbert, post #2

Tak, wiem i pewnie wielu z forumowiczów też widziała kiedyś zapowiedzi tego... "czegoś". Nie sądziłem, że jednak znajdzie się ktoś kto to kupi i to z Polski ;) Nawet nie sprawdzałem czy na ebay'u też wystawił, tam pewnie cena jeszcze wyższa ;) Ciekawe ilu znajdzie się takich co kupi to coś tylko ze względu na nazwę...?

Ostatnia aktualizacja: 19.02.2012 11:37:40 przez Madman
[#4] Re: C64x Ultimate w Polsce

@Madman, post #3

za 2 klocki bym to łyknął bez wahania:) , wcześniej było za 4000tyś , więc już schodzi z ceny , jak dojdzie do 2 to już będziesz wiedział kto jest tym frajerem hehe;)
ps. Wczoraj na zlocie rozmawiałem z Ramosem i mówił , że nawet ktoś w polsce był zainteresowany sprzedażą tego w u nas w kraju i nawet Cusa dawało sporą zniżkę , niestety koszt bardzo podnosi wysyłka.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem