[#1] Nowy LightWave 3D V11
http://www.youtube.com/watch?v=WX1k94pkzjU&feature=player_embedded

Jak to obejrzałem, to prawie nie spadłem z krzesła. Szkoda, że ta wersja nigdy nie powstanie dla Amigi :(
[#2] Re: Nowy LightWave 3D V11

@kmilota, post #1

Normalnie czad !!! tylko jaka musi być ta Amiga aby to uciągnąć? - jakby powstała oczywiście :P
[#3] Re: Nowy LightWave 3D V11

@(V)(I)mothe(P), post #2

na ile znam wymagania LW to wlasciwie LW uciagnie Sam440, o G4 nie wspomne, bo wystarczy w zupelnosci 500Mhz G4, tylko wszystko zalezy od tego kto co zamierza na LW robic :)
[#4] Re: Nowy LightWave 3D V11

@gx, post #3

Jeżeli w zupełności by wystarczył procesor 500Mhz to ja bym bardzo chciał taki program na Mosa zastąpił by mi Blendera;)
[#5] Re: Nowy LightWave 3D V11

@kmilota, post #1

Szkoda - Mac i Win7
www.NewTek.com

Kosztuje 1495$ - prefesjonaliści wezmę jak ciepłe bułki Ciekaw jestem jaki odsetek grafików używa nadal LW?
[#6] Re: Nowy LightWave 3D V11

@Skotos, post #5

LW uzywaja ponoc juz tylko same dinozaury 3D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem