[#1] Amiga w TVN jako atrybut hipstera.
Można się pośmiać : http://dziendobry.tvn.pl/video/make-life-harder-pokazuja-jak-zostac-hipsterem,1,newest,39402.html

Około połowy klipu pojawia się Amiga w ciekawej roli ...
[#2] Re: Amiga w TVN jako atrybut hipstera.

@twardy, post #1

Ogólnie ta subkultura jest zabawna i jest to materiał dla kabaretu, ale takie potraktowanie sprzętu jak pokazano to nietrafiony żart.
[#3] Re: Amiga w TVN jako atrybut hipstera.

@grxmrx, post #2

Masakra, co za głupoty wymyślają, jakieś hpstery, emo mają nasrane w tych łbach OK
[#4] Re: Amiga w TVN jako atrybut hipstera.

@parallax, post #3

Amigowcy, atarowcy, pecetowcy, klasyfikacja wg marki użytkowanego sprzętu i święte wojny o to...
Czy na pewno byliśmy wiele mądrzejsi?
[#5] Re: Amiga w TVN jako atrybut hipstera.

@Daclaw, post #4

Chyba trochę niezbyt trafne porównanie ;)
Domowcy, szałasowcy, jaskiniowcy, klasyfikacja wg miejsca zamieszkania OK
[#6] Re: Amiga w TVN jako atrybut hipstera.

@parallax, post #5

Największe walczaki to PC-towcy! Oni z amigowcami wojowali, a potem z konsoowcami! To już wojny SEGA SATURN Z PSX od SONY nie rozpetała jak pececiarze w swoich GAMBLERACH, CD-ACTIONACH czy forach onetu. Hipsterzy mi zwisają, bo nie wiem kim oni są wiedzieć nie chcę nawet! Najpierw punk zdechł i potem rap, a teraz te hipstery pozdychają pewnie! Młodzieżowe to wszystko takie i moda przeminie z czasem!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem