[#1] Dzień programisty do strima
Jako, że dziś jest dzień programisty to wypada napisać kilka ciepłych słów jakiemuś programiście. Ja pomyślałem o naszym forumowym strimie no ale każdy może coś od siebie napisać komu chce.

No wieć tak..3..2..1.. ehmm egg uh,,/

Strim. Kocham Cię! Życie bez ciebie to jak używanie amigi 1200 bez twardego dysku. Myślę o Tobie stale i buduję sobie ołtarzyk ze Twoim avaterem w centralnym polu abym miał gdzie modły wznosić :)

odwalasz kawał dobrej roboty Tylko ta dalej!

:* clown bohater ;) w serduszkach miłość

Benedykt Dziubałtowski
[#2] Re: Dzień programisty do strima

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Jako, że dział hyde park normalnie mam wyłączony... dopiero przeczytałem ten post. Jestem zawstydzony, bo ja wcale aż tak dużo nie robię. Tzn. wiem, że są inni, którzy robią dla Amigi dużo więcej . Tak czy inaczej: dzięki.

Poza tym, coś mi tu nie gra i dzień programisty chyba jest we wrześniu :P.

Ostatnia aktualizacja: 17.04.2012 00:46:32 przez strim
[#3] Re: Dzień programisty do strima

@strim, post #2

masz rację coś kalendarium szfankuje. Dziań programisty był wczoraj.

Benedykt Dziubałowski
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem