[#1] Firma robiąca TRWAŁE nadruki na koszulki
Czy zna ktoś jakąś firmę, która robi naprawdę trwałe nadruki na koszulki z dostarczonych obrazków (wektorowych albo bitmapowych)? Mogą to być nadruki jednokolorowe (czarne albo białe), mogą być nawet wyszywane. Ważne żeby to po 30 praniach wyglądało tak samo jak przed pierwszym praniem. Klasyczne nadruki, które po trzecim praniu pękają i robią się wyblakłe odpadają. Cena gra rolę ale zdaję sobie sprawę z tego, że coś trwałego może być droższe.

Zbliża się lato i trzeba się trochę polansować z motylem albo boingiem. ;) :)
[#2] Re: Firma robiąca TRWAŁE nadruki na koszulki

@MDW, post #1

Mogę Ci dać namiar na kolesia, który w tym siedzi i Ci powie jak to wygląda po 30 praniach. Mam od niego koszulkę, która przeżyła kilka party z szorowaniem pokładem po estradzie włącznie ;). Ale nie liczyłem ile razy była prana :)
[#3] Re: Firma robiąca TRWAŁE nadruki na koszulki

@grg, post #2

Ten gość robi takie nadruki na koszulki?
[#4] Re: Firma robiąca TRWAŁE nadruki na koszulki

@MDW, post #3

Najtrwalszy bedzie zawsze sitodruk. 1 kolor to nie bedzie szok cenowy ale czy potrzebne jest Ci az 50-100 koszulek na 1 raz...
Najtaniej wyjdzie nadruk termo. Ostatnio u znajomych widzialem maszyne do druku bezposrednio na koszulkach. Wyglada fajnie ale nie wiem jak z trwaloscia.
[#5] Re: Firma robiąca TRWAŁE nadruki na koszulki

@MDW, post #3

Napiszę Ci na priw.
[#6] Re: Firma robiąca TRWAŁE nadruki na koszulki

@Koyot1222, post #4

Koyot1222
Potrzebuję 1 czy 2 koszuki. Chodzi mi o to żeby mi ten nadruk nie zazł po jednym praniu. Miałem kiedyś morphosową koszulkę i cieszyłem się nią do trzeciego prania. Po pierwszym mocno wyblakła, po drugim wyglądała już nieciekawie, a po trzecim nadawała się tylko do wycierania podłogi. Ja bym jednak wolał ją ponosić dłużej. :)

grg
Dzięki za info. Jak wymyślę sobie jakiś wkurzający innych obrazeczek to na pewno skorzystam. :)

Ostatnia aktualizacja: 20.04.2012 21:49:15 przez MDW
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem