[#1] Winda7 i flashki
Witam
Ostatnio zamiast obrazu (nie wszystkie) na jutubie mam tylko zielone tło, dźwięk idzie normalnie. Czasem pomaga przełączenie na fullscreen a czasem nie. Na onecie tylko reklamy wyświetla na zielono potem pojawia się obraz. Co to może być? Przeinstalowałem flaszkę, wyłączyłem adblocka oraz wszystkie dodatki co miałem i jest tak samo. Ma ktoś jakiś pomysł może?
A rzecz się dzieje na firefoxie10,11 i 12 wcześniejszych nie sprawdzałem. IE wyświetla poprawnie.
Pozdrawiam
[#2] Re: Winda7 i flashki

@Arbuz, post #1

Jaka wersja Flasha, sterowników graficznych i jaka karta graficzna?
Na pierwszy rzut oka stawiałbym na starą kartę graficzną, ale skoro IE wyświetla poprawnie to trudno powiedzieć...
[#3] Re: Winda7 i flashki

@Shoonay, post #2

Flash 11 64-bit, grafika GF gts450 sterów do grafy, fakt nie uaktualniałem ale zaraz to zmienię :)
[#4] Re: Winda7 i flashki

@Arbuz, post #3

Wygląda to tak, jakby wtyczka Flash dla FF Ci się nie aktualizowała.
[wyróżniony] [#5] Re: Winda7 i flashki

@Arbuz, post #3

Myślę że aktualne stery naprawią problem.
[#6] Re: Winda7 i flashki

@Shoonay, post #5

Dzięki. Miałeś rację po aktualizacji sterów jest ok. Takie proste rozwiązanie a nie wymyśliłem :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem