[#1] Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu
Witam,

w tym roku w końcu wystartuję w rajdzie Złombol - ekstremalnej wyprawie starym autem w dalekie zakątki Europy. Więcej o rajdzie na tej otostronie.
W związku z tym chciałbym prosić całą brać amigową o wsparcie drużyny Roud Runner (której jestem członkiem), a dokładniej - dzieci z domów dziecka, dla których rajd jest organizowany. Wszystkie pieniądze zebrane od darczyńców (każda drużyna musi mieć co najmniej 1000 zł potwierdzonych wpłat, inaczej nie wystartuje!) są pożytkowane na sprzęt dla dzieci z domów dziecka - zabawki, odtwarzacze MP3, książki itp. W zamian za wsparcie finansowe drużyna oferuje miejsce na samochodzie - można przykleić w zasadzie dowolną nalepkę :)
Jeśli ktoś chciałby wspomóc - zapraszam do zapoznania się ze stroną
[#2] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@madman15, post #1

poszło.
To ja kce nalepkę "x1000 to kupa. Natami Rulez. Punks Not Dead." siedzi, pije i chrupki
[#3] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@snajper, post #2

Jak jakiś przelewik poszedł, to proszę o wysłanie potwierdzenia mejlem do kapitana drużyny - adres na stronie z drugiego linku. Tak jak pisałem każde potwierdzenie będzie potrzebne na starcie rajdu.
[#4] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@madman15, post #3

ten ze strusiem na gmailu? Na ten podałem, żeby wysłało.
[#5] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@snajper, post #4

A to dzięki :)
[#6] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@madman15, post #1

A te nalepki to kto robi? :) We własnym zakresie? :D
[#7] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@parallax, post #6

Tak, we własnym zakresie.
[#8] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@madman15, post #7

Rezerwuje dach.
P.S. Ile już macie kasy?
[#9] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@parallax, post #8

Może być i jakaś nalepeczka na dach :)
Ile kasy? Koło 500 zł (razem z dotacją Snajpera, dzięki!). Kasa idzie wyłącznie na dzieci z domów dziecka, koszty wyjazdu (auto, paliwo, noclegi, jedzenie itp.) pokrywamy sami z własnych środków.

Do Snajpera:

jak chcesz coś zareklamować naklejką na aucie to albo ją wyślij, albo przynajmniej projekt. Część naklejek mogę podrukować sam.

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2012 17:01:45 przez madman15
[#10] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@madman15, post #9

nie mam nic do reklamowania :) Jakby ktoś chciał zareklamować jakieś Natami lub coś co wspomoże rozwój Amigi lub czegoś powiązanego z Amigą, to moje miejsce jest do dyspozycji.
[#11] Re: Złombol 2012 - prośba o wsparcie teamu

@snajper, post #10

Dobra, się skonstruuje naklejkę ppa.pl i tyle :)
Jeśli ktoś jeszcze chciałby się dorzucić na dzieci - namiary macie :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem