[#1] Windows 8 Release Preview
Czy komuś udało się ten system zainstalować? Przy instalacji pokazuje mi błąd (a że dzieje się to tak szybko, to nie wiem jaki) i komp się resetuje.

Windows 8 32-bit

Wymagania
Procesor 1 GHz
1GB pamięci RAM
16 GB wolnej przestrzeni na dysku
karta grafiki zgodna z DirectX 9
Dla aplikacji Metro App rozdzielczość 1024 x 768 lub większa

Windows 8 64-bit

Wymagania
Procesor 1 GHz
2GB pamięci RAM
20 GB wolnej przestrzeni na dysku
karta grafiki zgodna z DirectX 9
Dla aplikacji Metro App rozdzielczość 1024 x 768 lub większa
[#2] Re: Windows 8 Release Preview

@(V)(I)mothe(P), post #1

Jak zwykle, błąd był po mojej stronie - czyli źle nagrałem płytkę. Podsumowując zabawę z nowym systemem (Preview), dochodzę do wniosku że jednak zostaję nadal przy XP. Windows Vista, Windows Seven (7) oraz nadchodzący Windows Eight ( 8 ) - nie mają u mnie szans

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2012 20:08:33 przez (V)(I)mothe(P)
[#3] Re: Windows 8 Release Preview

@(V)(I)mothe(P), post #2

Windows XP na początku był przyjęty tak samo ciepło jak Vista. Po czasie okazało się, że jest to jednak najlepszy system operacyjny na świecie i Mikroszkopowi nigdy nie uda się powtórzyć jego sukcesu :P

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2012 22:15:27 przez Diabeł
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem