[#1] Głosujcie na mnie!
Pomóżcie mi wygrać konkurs :) W grę wchodzą lajki na youtube. Z góry dziękuje za pomoc!

Ostatnia aktualizacja: 22.07.2012 21:23:26 przez Koyot1222
[#2] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #1

Koyot daj jakiegos bezposredniego linka do tego konkursu.
[#3] Re: Głosujcie na mnie!

@selur, post #2

http://exspace.pl/patronages/show/1

:) No z tego co widze juz nawet minusy sie pojawily :)

Ostatnia aktualizacja: 22.07.2012 23:03:04 przez Koyot1222
[#4] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #1

Poprawka! Tak to opisali że ludzi w blad wprowadzilem.
Mozna glosowac tylko na stronie: http://exspace.pl/patronages/show/1
moj film to nr 6, tytul "Pomysl" ptk 1-5
[#5] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #4

To jest wlasnie ksiazkowy przyklad na to, jak NIE NALEZY projektowac stron www.
System glosowania jest tak poroniony, ze 10 minut kombinowalem szukajac mozliwosci oceniania
(autorowi strony gratuluje totalnego braku wiedzy w zakresie "user friendly" )

Koyot z tego co widze twoj filmik ma srednia 2,6 przy czym wyprzedzaja go dwa inne filmiki ze srednia 3,5 wiec nie jest zle.
[#6] Re: Głosujcie na mnie!

@selur, post #5

ogolnie to chyba jakas sciema jest z tym glosowaniem. Poprosilem znajomych aby glosowali i wystawiali 5 tki. Dzis nota spadla wiec wnioskuje że konkurencja siedzi tylko i wlepia jedynki. W skutek czego glosowanie to chyba zupelnie nieobiektywne jest.
[#7] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #6

Hehe,"jak Kali ukrasc to dobrze" .Bez obrazy ale sam cheatujesz namawiajac znajomych itp na glosowanie i 5 ;) a oczekujesz obiektywnego wyniku?Zycze ci wygranej tak btw;)
[#8] Re: Głosujcie na mnie!

@Aniol, post #7

Wpadłem na to ale uczciwie nie skorzystalem, napisalem za to list do redakcji i dostalem odpowiedz :) Na razie tak ma zostac. Z tego co mi napisali wyciagna srednia z ilosci klikniec i punktow... no nie wiem, w nastepnym konkursie juz ma to byc poprawione.
Rozwiewajac wszelkie niedomowienia, nigdzie nie pisalem, namawialem nikogo do wstawiania konkurencji jedynek. Nie napisalem nawet zeby mi wstawiac piatki.
[#9] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #8

Nie odbierz tego,ze sie jakos zlosliwie czepiam,ale sam napisales w poscie nr.6 ,ze prosiles o wystawianie 5.Nie uwazam tego za cos zlego.Takie glosowania to w zasadzie zawsze zawody w kto ma wiecej znajomkow itp;)
[#10] Re: Głosujcie na mnie!

@Aniol, post #9

No nic, pobiadolic sobie moge tylko. Szkoda mi pracy bo sie troche napracowalem...
[#11] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #10

Wlasnie patrze na ta nagla zmiane ocen i bym powiedzial, ze to norma.
Filmy ktore mialy wysokie noty nagle spadly z 3,5 do ponizej 2 a jeden film wybitnie poszybowal w gore.
Nie trzeba byc Sherlockiem zeby wiedziec, ze wlascicielka filmu "lego agd" zwolala pewnie wszystkich znajomych aby wstawiali jedynki pozostalym filmom.
Dlatego konkursy internetowe z taka forma glosowania, ze kazdy sobie moze wejsc i kliknac jak leci, to strata czasu a wygrywa zawsze ten co ma wiecej znajomych na durnowatych portalach typu fotka.pl czy n-k.
[#12] Re: Głosujcie na mnie!

@selur, post #11

No, troche smieszne to jest :) Taki ponury zart ze strony organizatorow. Najpierw przedluzyli okres oddawania filmow o miesiac, a potem podzielili nagrody glowne na pol z 3 na 6 szt...
Z tego co mi odpisali organizatorzy to nie jestem jedyna osoba ktora sie poskarżyła :(

Ostatnia aktualizacja: 24.07.2012 11:30:56 przez Koyot1222
[#13] Re: Głosujcie na mnie!

@Aniol, post #7

wyścig szczurów
[#14] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #1

Pozdrawiam serdecznie wszystkich zaprzyjaźnionych "klikaczy" II części konkursu „wyANIMUJ design”! Dzięki wam, do następnych niezależnych produkcji będę mógł użyć wspaniałego narzędzia na które zwyczajnie nie było by mnie stać! A o którym, przyznam, marzyłem już dość długo, a Mikołaj tylko te skarpetki i skarpetki... Anyway. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałe wsparcie mojej pracy. Łącznie w konkursie oddano 15 905 głosów. Woooooow!!

Decyzją internautów szczęśliwymi posiadaczami tabletów zostali:

1. miejsce – tablet Intuos5 M Touch + WL Kit – wędruje do Krzysztofa Matysa, autora animacji „Pomysł”
2. miejsce – tablet Intuos5 M Pen – wędruje do Natashy Wysockiej, autorki animacji „Lego AGD design”
3. miejsce – tablet Intuos5 S Touch – wędruje do Kai Strzeleckiej, autorki animacji „Krótki film o łosiu”

Ostatnia aktualizacja: 08.08.2012 13:06:36 przez Koyot1222
[#15] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #14

wczesniej widzialem, ze tam niezla wojna na glosy byla, i nie sadzilem, ze dasz rade wbic na 1 miejsce ale mile zaskoczenie i zasluzone gratulacje OK
Tak na marginesie ten "krotki film o losiu" troche odstaje od czolowki, bo animacji tam za wiele nie ma i w jego miejsce dalbym inny.
[#16] Re: Głosujcie na mnie!

@selur, post #15

No sam jestem zaskoczony, ostatecznie jak podgladałem stronę jeszcze przed samym zamknięciem to byłem mocno w tyle, 3-4 miejsce. Ale jak oficialnie sie dowiedzialem wczesniej, ilosc glosow tez byla brana pod uwage, wiec konkurencja walaca na lewo i prawo jedynkami zeby "wypromowac" swoj film niejako przysłużyła się też do mojego sukcesu.
[#17] Re: Głosujcie na mnie!

@Koyot1222, post #1

Dobra, zagłosuję OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem