[#1] Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!
Witam,
mam dziwne wrażenie, że ten temat był tu poruszany, ale z tego co widzę, mylę się więc do rzeczy.

Pledżujcie (heh) na tego kickstartera, następczyni Giana Sisters na peceta! Myślę, że warto (tylko do muzyki bym się przyczepił). Uzbierali już $112,504 z $150,000. Zostało 6 dni.

Można nawet wpłacić 10 dolców i dostać tę grę! Transakcja przez Amazona (rejestracja jest dziecinnie prosta i można od razu z kickstartera przejść krok po kroku, wystarczy podać swoje dane do karty bez polskich haczyków). Kasę ściągają gdy przed deadline'm uzbierają pożądaną kwotę. Myślałem, że ciężko będzie bo jeszcze 4 dni temu uzbierali $75,000 więc idzie dobrze :).

Demo można pobrać tutaj:
http://project-giana.com/download/

Ostatnia aktualizacja: 25.08.2012 17:04:24 przez BagoZonde
[#2] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@BagoZonde, post #1

spoko loko czoko maroko.
[#3] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@snajper, post #2

raczej w kakaowe czoko bo na XP nie bangla
[#4] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@Diabeł, post #3

bo pewnie nie dałeś pledge i to dlatego siedzi, pije i chrupki
[#5] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@Diabeł, post #3

A zainstalowałeś patcha? Informowali o tym. Jak Ci nie działa z patchem to pisz do nich. Patch jest na stronie w download.
[#6] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@BagoZonde, post #1

Ale czemu mam pledżować, skoro nie pogram w to na moim komputerze? Już wolę zapledżować na Wings: DC, przynajmniej jakaś szansa jest.
[#7] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@recedent, post #6

Skoro nie pograsz w to na swoim komputerze to dlaczego pytasz po co masz pledżować? Pledżuj na Wings, proszę bardzo. Zresztą swoją drogą niektóre projekty zawierają najmniejszy pledge o wartości paru dolców, z którego nic nie dostaniesz, ale wesprzesz tym samym autorów jeżeli podoba Ci się ich idea. I kickstarter też tak działa. Jest to nie pojęte dla wielu Polaków, wiem.

Ja swoją drogą nie sprawdzałem nawet czy Project Giana pójdzie na moim kompie. Pewnie zrobię to niebawem, teraz jestem przytłoczony kilkoma załatwieniami. Obawiam się, że może być problem uruchomienia tak jak miałem z Limbo, mam za słabą kartę gfx. Ale w przyszłości mojego lapka wymienię na mocniejszy, a w grę teraz mogę pograć u kogoś innego.

Wolnoć Tomku w swoim domku ;).
[#8] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@BagoZonde, post #5

Olałem temat.

Co to znaczy pledżować?
[#9] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@recedent, post #6

to tak jakbyś pytał, dlaczego masz pledżować Turricana 4D, skoro nie pograsz sobie w niego na Amidze 500.

Enyłej, jest coraz bliżej 150k i wszystko wskazuje na to, że cel zostanie osiągnięty. jupi! W tej sytuacji biorę się za recenzję Giana's Return. :munching. out:
[#10] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@BagoZonde, post #1

186k OK A myślałem, że ledwo-ledwo uda się osiągnąć te 150.
[#11] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@snajper, post #10

Ja też myślałem, że może być ciężko, ale jak pokazuje doświadczenie, wszystko zawsze na ostatnią chwilę ludzie robią ;).

Dziś przeszedłem Sonica Tańczący banan (pierwszą część) na Mega Drive, którą to konsolę sprawiłem sobie niedawno. Grałem w to po 15 latach przerwy (jak nie więcej) jako, że kiedyś tę konsolę pożyczyłem od kumpla. Stąd też zabiorę się może za przejście Sonica 2 a z takim doświadczeniem to już w Gianę można będzie pograć ;).
[#12] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@BagoZonde, post #11

Rzygać tam jakieś reanimacje śmierdzącego trupa w HD. Doktor Robotnik na mega drajwie rządzi :D

Ostatnia aktualizacja: 02.09.2012 04:54:13 przez Diabeł
[wyróżniony] [#13] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@BagoZonde, post #1

Ja to mam w nosie. Wole, żeby się wzięli za remakowanie poważniejszych tytułów: symulatorów, strategii, RPG. W Gianę pogrywałem jak miałem 13 lat. Teraz jeśli będę chciał, to odpalę sobie na CCS64. Ale raczej nie będę chciał. Ale kibicuję temu projektowani, bo przynajmniej będzie jakaś fajna gierka sprzed lat, a nie kolejne błyszczące coś z zerową grywalnością.
[#14] Re: Giana Project na kickstarter.com! Zostało 6 dni!

@OSH, post #13

OSH napisał: Ja to mam w nosie. Wole, żeby się wzięli za remakowanie poważniejszych tytułów: symulatorów, strategii, RPG. W Gianę pogrywałem jak miałem 13 lat. Teraz jeśli będę chciał, to odpalę sobie na CCS64. Ale raczej nie będę chciał.

Mógłbyś poświęcić trochę więcej czasu by zorientować się, że nie jest to remake a kontynuacja z ciekawymi ficzersami.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem