[#1] Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"
http://www.youtube.com/watch?v=fhFv0DhjT6U

Morskie Oko = Świstówka Roztocka = Dolina Pięciu Stawów = Wodospad Siklawa. Zejście ze szlaku obok Wodogrzmotów Mickiewicza. Tą trasę można przebyć w odwrotnej kolejności, ale wysiłek będzie 3x większy. ;)
Tak czy inaczej Tatry są piękne, a ja podbijam (być może) statystyki filmu. :D

Film kręcony głównie w trybie FPP :)
Zapraszam :)
Film
[wyróżniony] [#2] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@Andrzej Drozd, post #1

Andrzej, jak bedziesz zjezdzal na rowerze chocby tych Wodogrzmotow, to chetnie popatrze, choc lepiej gdybys zjechal z Rys

ps. moze byc w widoku FPP, choc TPP bylby bardziej efektowny ;)

Ostatnia aktualizacja: 04.10.2012 22:03:33 przez gx
[wyróżniony] [#3] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@gx, post #2

Na sam początek niech będzie z Nosala w kierunku tamy na Bystrej.
Widzę, że pogoda dopisała. Hej
[#4] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@gx, post #2

:)
[#5] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@Robii_k, post #3

Pogoda dopisała, chociaż nieźle powiało nad Doliną Pięciu Stawów. Na szczęście burza pod koniec dnia przeszła obok. :)
[wyróżniony] [#6] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@Andrzej Drozd, post #5

Pogoda to podstawa, chociaż jak to powiedziała moja córka gdy byliśmy na Wielkim Kopieńcu:
Nieważne że nic nie widać, ważne że jestem pierwszy raz w chmurachok, racja
Pzdr
[wyróżniony] [#7] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@Andrzej Drozd, post #1

Super widoki OK
P.S. Co to za świr? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fhFv0DhjT6U#t=1163s
[#8] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@Robii_k, post #6

To jest właśnie to. Nieważna jest pogoda, ważna jest radość nawet w chmurach. :)
[#9] Re: Chodzę sobie po Tatrach - film :) "Trol z PPA se górołazi"

@parallax, post #7

Nie wiem, ale facet ma świetny pomysł na zarobienie kasy. :)
Krupówki w Zakopanem jeszcze nie jednym pomysłem zadziwią. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem