[#1] [Szukam] Infosystem '96, a właściwie Labirynt '96 , zdjęcia ...
Witam!
Na wstępie przyznam się ,że jestem (a właściwie byłem ) "tylko"obserwatorem FORUM (i stronki) od samego początku istnienia. Moja przygoda z Amigą jest klasyczna: A500 , A1200 , CD32 ...
Czytam wszystkie (no prawie) artykuły, posty ... No dobra koniec opowieści, przejdę do sedna sprawy.
Ostatnio rozmawiałem z bratem o zamierzchłych czasach związanych z Amigą i całej otoczce jaka wówczas jej towarzyszyła: kupowanie gazetek Amigowych , pielgrzymki na giełdę (ul Matejki- Poznań, ach te meczyki sensible soccer !) , spotkania Amigowców , konkursy , mała scena ...
i naszym wypadzie na *Labirynt '96 i w związku z tym mam pytanie / prośbę.
Jeśli ktoś z Was, ma jakiekolwiek ZDJĘCIA (może filmiki ) związane z TĄ imprezą będę bardzo wdzięczny :D

* wielka impreza (przynajmniej wtedy) na MTP w Poznaniu ,poświęcona szeroko pojętym "giercowaniu"
[IMG]http://images39.fotosik.pl/1794/0704d1cc97e97579m.jpg" alt="" />[/img]

P.S.
Zdjęcie z artykułu AM 96/06 o Infosystemie(pisanego przez M.Pampucha) już mam :D , ten gostek na dole zdjęcia z plecaczkiem w długich włosach to Ja OK
Pozdrawiam Mario
[#2] Re: [Szukam] Infosystem '96, a właściwie Labirynt '96 , zdjęcia ...

@MarioDay, post #1

Na dniach wrzucę Ci jakieś zdjęcie z tej imprezy.
[#3] Re: [Szukam] Infosystem '96, a właściwie Labirynt '96 , zdjęcia ...

@Hubez, post #2

Wielkie dzięki , czekam, może ktoś jeszcze ?
[#4] Re: [Szukam] Infosystem '96, a właściwie Labirynt '96 , zdjęcia ...

@MarioDay, post #3

@refresh
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem