[#1] Atari na targach 3D w Lublinie
W dniach 23-25.11.2012 w Lublinie odbywać się będą targi technologii 3D. Na pozór niewiele ma to wspólnego z Amigą jak i retro maszynkami. Jednak pozory mylą, okazuje się, że grupa Atarowców będzie miała na tych targach swoje stoisko! Inicjatywa niemal kosmiczna (dla przypomnienia mamy 2012 rok). Za tak odjazdową inicjatywę należą się czapki z głów naszym kolegom Atarowcom. Ja tam się wybieram w sobotę i przy okazji zapraszam tych którzy nie mają daleko do stolicy lubelszczyzny. Z kolei ci co mają trochę dalej (ale za to retro ogień w sercu) niech też się nie ociągają (stacja PKP jest tuż przy targach). Jeśli zebrałaby się ekipa ludków to można by było po targach wylądować w jakimś barze na ... Amigowym browarze ;).

A tu zaproszenie na stronie Atari Online

ps. oczywiście nikogo nie namawiam do opuszczenia AmiZaduszek. To apel raczej do ludzi, którzy na AmiZaduszki się nie wybierają :)

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2012 14:16:42 przez MarX
[#2] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #1

Ale to nadal niewiele ma wspólnego z Amigą . Poza tym w sobotę są AmiZaduszki...
[#3] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #1

Ja nie jestem rolnikiem pomysł
[#4] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@parallax, post #3

Wystawy rolnicze wiecznie w modzie :)
[#5] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #1

Targi technologii 3D i atari.. no ciekawe, jak będziesz to skrobnij jak to wyglądało- jestem bardzo ciekaw podejścia do tematu kolegów atarowców.
[#6] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@BULI, post #5

:D trzeba iść z postępem
[#7] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@BULI, post #5

Wróciłem już z targów. Stoisko kolegów Atarowców robi naprawdę niezłe wrażenie. Jest sporo fajnego retro sprzętu. Ludzi też przewija się cała masa (stroisko chłopaków sąsiaduje z salą miłośników fantastyki). Tak więc gawiedź zamiast Star Wars`ami zajmuje się graniem w atarowy klon Dyna Blastera ;). Ogólnie bardzo fajna atmosfera wśród pozytywnie zakręconych retro ludków :). Poniżej moja skromna wideo/foto relacja:

Wideo
Foty 1
Foty 2

Ostatnia aktualizacja: 24.11.2012 21:39:37 przez MarX
[#8] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #7

Link foty 1 nie działa.
[#9] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@Ender, post #8

Sprawdź może pod inną przeglądarką bo u mnie działa. Ktoś jeszcze potwierdzi, że coś jest nie halo z linkiem do Foty 1?
[#10] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #9

U mnie działa OK
[#11] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #9

Pod IE świruje i nie otwiera, FF otwiera normalnie.
[#12] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Atari na targach 3D w Lublinie
[#13] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Atari na targach 3D w Lublinie
[#14] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Atari na targach 3D w Lublinie
[#15] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #1

Fajne zdjęcia, film troche za ciemny wyszedł ale może być.
W galerii 2 jest jakieś ustrojstwo, zdjęcia 25/26, to coś "skleja" rzeczy z obiektów 3D?
Poza tym fajnie wygląda japkowy-dżoj

Ostatnia aktualizacja: 25.11.2012 00:11:38 przez Radek_Cz
[#16] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@MarX, post #7

Marku świetna foto relacja! Dzięki!

@Pinior
Po twojej wypowiedzi to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...
[#17] Re: Atari na targach 3D w Lublinie

@Sir_Lucas, post #16

Z autopsji wiem że najlepiej włączyć ukrywanie postów takiego osobnika.
Po zapodaniu ignorów kilku osobnikom PPA jawi się jako miejsce wymiany poglądów kulturalnych ludzi.
I tak już prawie od roku.
Polecam!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem