[#1] Coś dla fanów Wing Commandera :)
Szczegóły:

link

warto się zarejestrować i być na bieżąco..... jak dla mnie wrażenie niesamowite pozostawia... no i Twórca serii Wing Commander! :)

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2012 21:45:34 przez R_J_MacReady
[#2] Re: Coś dla fanów Wing Commandera :)

@R_J_MacReady, post #1

O bracie...ja kibicuję temu projektowi z całych sił. Nie dołożyłem się, bo niestety, ale mam za dużo wydatków na głowie, ale może wreszcie powstanie space-sim z prawdziwego zdarzenia. Roberts to legenda tego gatunku i szczerze życzę mu powodzenia. Widać, że facet ma ogromna ochotę pokazania, że jeszcze na wiele go stać...
Braben, twórca Elite tez postanowił zrobić zrzutę na swoją mityczną Elite IV (czekamy na nią dłużej niż na Duke Nukem Forever"!), ale chyba za wysoko ustawił poprzeczkę...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem