[#1] co dostaliście pod choinkę?
tutaj chwalcie się, co Wam w tym roku przyniósł św. Mikołaj siedzi, pije i chrupki
[#2] Re: co dostaliście pod choinkę?

@snajper, post #1

zacznij od siebie
[#3] Re: co dostaliście pod choinkę?

@snajper, post #1

Cześć śmierdziuchu
[#4] Re: co dostaliście pod choinkę?

@gx, post #2

dobra. To mi przyniósł czekoladę mleczną, kalendarz na przyszły rok, kubek z serii top 6 motorbikes, żel do golenia Nivea for men, ciasteczka Gerard "Polskie zoo" i książkę "homo bimbrownikus", którą już do połowy obleciałem od niedzieli. siedzi, pije i chrupki
P.S. Te święta są dla mnie wyjątkowe, bo spędzam je po 20 latach znów ze swoją kochaną Amigą < 3 Specjalnie wyłączyłem pieca przedwczoraj (normalnie chodzi 24/7) i dziś ją uruchomiłem, żeby wiedziała, że teraz Ona jest tu królową. :3

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2012 15:29:40 przez snajper
[#5] Re: co dostaliście pod choinkę?

@snajper, post #4

A ja dostałem od dziewczyny kubek ze zdjęciem F-117A i ładnie napisanym moim imieniem, paczkę herbaty Dilmah, a poza tym żelki Haribo i masę cukierków z "Mieszanki Krakowskiej". Ale to nie było na choinkę, tylko na Mikołaja.
Pod choinkę nie dostałem nic.

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2012 18:07:27 przez OSH
[#6] Re: co dostaliście pod choinkę?

@OSH, post #5

Możesz pozdrowić dziewczynę.

PS grywa dalej w Superfroga ? Udało Jej się uruchomić na Windowsie, chyba 7 bo takiego mówiła, że ma ? :)
[#7] Re: co dostaliście pod choinkę?

@Hubez, post #6

Eee, nie grywa, bo go przeszła:D
[#8] Re: co dostaliście pod choinkę?

@snajper, post #1

:D Miała być rózga bo siedziałem ponad 2godz w nie tym pomieszczeniu gdzie nie powinnnem być, ale i tak dostałem prezent.

Hitmana Rozgrzerzenie PC i film na DVD Mroczny Rycerz wraz różnymi słodkoścami(Czekoladowy św Mikołaj YES )
Co do tego 1szego niewiem jak to uruchomię mój laptop tego nie dzwignie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem