[#1] Moje boje ze sprzedającym z allegro B.D czyli ciąg dalszy a może koniec??
Może pamiętacie ?
Dziś dostałem z allegro maila
"Witam.
Właśnie zawiesiłem konto Pana Kontrahenta. "
Jedyny efekt sporu. Oczywiście mimo "chęci zwrotu kasy łącznie z przesyłką" co obiecywał sprzedający nie mam karty ani kasy. Ale mam satysfakcję
Allegro nie ma innych narzędzi na wysyłkę przedmiotu lub zwrotu kasy.
Zasugerowali zgłoszenie na policję.

Ostatnia aktualizacja: 29.03.2013 12:18:29 przez Dark_luke
[#2] Re: Moje boje ze sprzedającym z allegro B.D czyli ciąg dalszy a może koniec??

@Dark_luke, post #1

Zapewne Allegro też pozwie do sądu za zniesławienie.
[#3] Re: Moje boje ze sprzedającym z allegro B.D czyli ciąg dalszy a może koniec??

@Dark_luke, post #1

Dubel...

Ostatnia aktualizacja: 29.03.2013 12:23:46 przez stachu100
[#4] Re: Moje boje ze sprzedającym z allegro B.D czyli ciąg dalszy a może koniec??

@Dark_luke, post #1

Lubię to.

Gwiazdka tego pana tonie błyskawicznie.

Ostatnia aktualizacja: 29.03.2013 15:27:02 przez GumBoy
[#5] Re: Moje boje ze sprzedającym z allegro B.D czyli ciąg dalszy a może koniec??

@GumBoy, post #4

A ona kiedykolwiek świeciła?
[#6] Re: Moje boje ze sprzedającym z allegro B.D czyli ciąg dalszy a może koniec??

@Diabeł, post #5

No proszę Cię. Przecież to naczelna gwiazda PPA była.
[#7] Re: Moje boje ze sprzedającym z allegro B.D czyli ciąg dalszy a może koniec??

@GumBoy, post #6

...w irytowaniu ludzi swoim zachowaniem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem