[#1] 20 lat SecretService - ciekawy art
[#2] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@Krencik, post #1

Mam pierwszy numer
[#3] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@Krencik, post #1

Artykuł jest ciekawy, może dlatego że składa się głównie z wypowiedzi osób SS ;) Z tym KGB to mógł to lepiej ując autor, nie wspomniał o dziale Krusty Klub, i wielu rzeczach. No ale ważne że taki artykuł jest, miło było wrócić do wspomnień.
SS kupowałem do 98 r mniej więcej - jak przeszedł na 2xCD zrobił się za drogi. Zresztą i profil pisma się zmieniał - tu trzeba wspomnieć o kąciku amigowym (bodajże Wicik się tym zajmował).
Na samym SS początku to było coś, jestem pewny że dziś wiele tekstów i ilustracji nie mogłoby się ukazać, potem stał się pismem nudnym. Dochodziły nowe osoby do redakcji, starali się, ale to już nie było to. Wiem że część osób "przesiadła się" na Reset.
[#4] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@adam_mierzwa, post #3

mój ostatni numer to był bodajże trzydziesty któryś, ale wtedy już kupowałem bardziej z przyzwyczajenia i nie co miesiąc.
Niedawno zacząłem odbudowywać utracone archiwum, kupując gazetki z allegro. Mam kilka TS-ów i dość dużo SS-ów. TS miał klimat i SS się do niego w tym aspekcie nie umywa. Czytając TS nie czuje się tej sztuczności, napiętego jednego schematu według którego każdy numer był tworzony. SS razi tym w oczy, widać że to już nie to, mimo tych wszystkich jajcarskich komentarzy pod każdym obrazkiem itp.
[#5] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@Hubez, post #2

A masz zajawkę którą wysyłali do prenumeratorów Top Secret o nadchodzącym 1szym numerze SS? :)
[#6] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@Deftronic/..., post #5

something like this:

? gwizdanie
siedzi, pije i chrupki
[#7] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@snajper, post #6

Można prosić skan tego w jak najlepszej jakości się da i bez zagięć/pochyleń?
[#8] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@snajper, post #6

Dokładnie. OK Twoje?

Ja swoją ulotkę zostawiłem na tablicy ogłoszeń w szkole średniej heh... :) Zakumał temat i tak tylko jeden chłopak, który w tamtych czasach interesował się kompami (i miał Amigę na marginesie).
[#9] Re: 20 lat SecretService - ciekawy art

@Deftronic/..., post #8

ano moje. Jedyna pozostałość po utraconej kolekcji gazetek.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem