[#1] Polecicie Wiertareczkę? ;)
Nie znam się na temacie kompletnie, a potrzebuję kupić wiertarkę do zastosowań... hm.. modelarskich :) Czyli - wywiercić dziury na śrubki w plastiku (ABS) i inne takie pierdółki od święta. W OBI polecili mi fajną do ręki, z akumulatorem litowo-jonowym za 149 zł. Fajna, ale przyznam, że to trochę dużo jak na mój obecny budżet i planowane zastosowania. Jako że są tutaj osoby którym narzędzia nie obce - polecilibyście coś, powiedzmy w okolicach 50-80 zł?
[#2] Re: Polecicie Wiertareczkę? ;)

@AceMan, post #1

ja uzywalem kiedys recznej na korbelke, kosztowala niewiele wiecej od gumy balonowej :), dziala zreszta do dzisiaj, tylko juz od dawna nieuzywana.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem