[#1] GMO raz jeszcze..
Czas plynie i plynie a to czego nie widac na poczatku, po jakims czasie tak czy siak zaczyna byc widoczne.
Czlowiek uczy sie na bledach i to jest rzecza ludzka ale niestety, to wlasnie dzieki ignorowaniu pewnych niepokojacych faktow, otwiera sie furtka do zbijania fortuny na ludzkiej glupocie przez takie firmy jak Monsanto ..

link

A tu video

Zanim padna znowu jakies zarzuty jakoby film byl mierna prowokacja oszolomow z PiSu czy z Grinpisu itp.. to przypomnijmy sobie co juz wiemy o Monsanto
wikipedia
W szczegolnosci "Problemy związane z niektórymi produktami Monsanto"..

afera z 2012r

Szczerze mowiac, nie interesuje mnie juz czy ci, ktorzy pracuja w Monsanto chcieli ratowac swiat przed glodem czy tylko napchac sobie kieszenie kasa.
Poki co narobili poteznych szkod, a swiat powinien zakazac dzialalnosci tej podejrzanej firmy do czasu wyjasnienia wszystkich kwestii.
Jako czlowiek wolny, nie mam zamiaru tykac tego gowna GMO i jestem przeciwny zatruwaniu srodowiska w ktorym zyjemy przez GMO.
[#2] Re: GMO raz jeszcze..

@selur, post #1

Jako czlowiek wolny, nie mam zamiaru tykac tego gowna GMO i jestem przeciwny zatruwaniu srodowiska w ktorym zyjemy przez GMO.

nawet nie wiesz co jesz, dopoki sam nie bedziesz tego kontrolowal, taka jest smutna prawda. producenci nie ujawniaja takich informacji na swoich produktach, bo tez sami do konca nie moga byc pewni... mysle, ze w Polsce juz od dawna jest zarcie GMO na polkach w sklepach ukryte w roznych produktach.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem