[#1] Pokochałem me Atari - moduł
Poszukuje nazwy twórcy i samego moduła z tego linku i nie mogę znaleźć. Poratuje ktoś?
[#2] Re: Pokochałem me Atari - moduł

@QkiZ, post #1

Moduł był znany jako 'atari song', wpisując tę frazę w guglu bardzo szybko znajdziesz źródło.
Co do autora - sam nie wiem, ale myślę że powyższa wskazówka ułatwi śledztwo. Jak się dowiesz to daj znać. :)
[#3] Re: Pokochałem me Atari - moduł

@teh_KaiN, post #2

No właśnie nie. To co zapodałeś to "Anti Atari Song" i to łatwo znaleźć, a mi chodzi o "Pokochałem me Atari", a to jest inny kawałek.
--------------------------EDIT:
Jest Znalazłem. Daje linki do obu modułów:
http://ubuntuone.com/6rQHKn8Wb1AaJm3LrCvMbw
http://ubuntuone.com/2QLqEETW8EBm3tIXpw318s

Ostatnia aktualizacja: 24.06.2013 11:03:34 przez QkiZ

Ostatnia aktualizacja: 24.06.2013 11:03:50 przez QkiZ
[#4] Re: Pokochałem me Atari - moduł

@QkiZ, post #3

pozwól że pomogę jeszcze bardziej (po tej nazwie pliku na 100% znajdziesz):

anti_atariST_song.MOD

EDIT: Ale mamy timing :)

Ostatnia aktualizacja: 24.06.2013 11:04:47 przez teh_KaiN
[#5] Re: Pokochałem me Atari - moduł

@teh_KaiN, post #4

no ja to ten moduł znalazłem jeszcze tego samego dnia, co autor napisał posta - na chomiku. Tyle że nie napisałem nic, bo to wydawało mi się zbyt proste, żeby o to chodziło autorowi. siedzi, pije i chrupki
[#6] Re: Pokochałem me Atari - moduł

@snajper, post #5

A ja linka do tego samego chomika podać nie chciałem, bo nie żyją one wiecznie. Choć w sumie kto by tam z chomika MODy zdejmował... :)
[#7] Re: Pokochałem me Atari - moduł

@snajper, post #5

Po wpisaniu anti atari song wyskakiwał mi ten z rolnikami, a nie ten śpiewany. Nie wiedziałem, że mają taki sam tytuł.
[#8] Re: Pokochałem me Atari - moduł

@QkiZ, post #7

Że podepnę się do tematu.. Pamiętam także że wyszło demko na Amigę pod tą śpiewaną wersję. Było to coś takiego-w rytm muzyki gniecione były loga Atari.Pamiętam że widziałem to na giełdzie Grzybowskiej.Czy ktoś z was posiada na dyskietce takie demko? Nigdy tego później nie widziałem a poszukuję.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem