Witam wszystkich.Ostatnio przypomniała mi się gra ,w którą grałem wieki temu i nie mogę jej w żaden sposób znaleźć na necie ,mam nadzieję że ktoś w to grał ,bo chyba gra nie była zbyt popularna.Chodzi mianowicie o gierkę w 2D w której latało się samolocikiem tudzież jakimś statkiem kosmicznym nad płytą główną i naprawiało się układy scalone ,gdy któryś się psuł miało to też odzwierciedlenie na ekranie np.znikały kolory lub przestawał działać port od joysticka.Gdy nie udało się naprawić układów gra kończyła się szumem telewizora ,jakby ktoś odłączył antenę.Można było w tę grę grać w dwie osoby ,wtedy ekran był podzielony na dwie części.Może ktoś pamięta
Wielkie dzięki ,właśnie o tą grę chodziło!!!! Niestety po tylu latach już zapomniałem na której platformie w to grałem ,wydawało mi się ,że na amidze ,a jednak się myliłem.Jeszcze raz dzięki.
Dzięki ale znalazłem już w necie ,więc nie ma problemu ,właśnie pogrywam na emu ,ach te stare czasy Kiedyś pogrywałem w to ostro z kumplem i nawet pamiętaliśmy od czego każdy scalak jest
Ostatnia aktualizacja: 01.09.2013 23:56:16 przez Padretti
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.