[#1] zgranie mod na PC
Witam, wiem że są na stronie opisane sposoby jak to zrobić, ale ja wolę zlecić to komuś, więc szukam chętnego do zarobienia paru groszy za zgranie modów z amigowych dyskietek do postaci PC, tj. mp3, mod, audio, plik, CD, dyskietka, ADF, cokolwiek co się da odpalić na PC.

Mam kilkanaście dyskietek, wysyłam, dostarczam jak kto woli, płacę ustaloną kwotę, np w formie 50% przed zadaniem, reszta po wykonaniu.

Wręcz błagam o pomoc, bardzo mi na tym zależy.
[#2] Re: zgranie mod na PC

@danek, post #1

Nie ma chetnych ?
Moge spróbować
[#3] Re: zgranie mod na PC

@Norbert, post #2

mam tego dokładnie 19 dyskietek na każdym po 3-4 modułki

ile byś za to chciał zarobić?
[#4] Re: zgranie mod na PC

@danek, post #3

wiadomosc poszla na maila
[#5] Re: zgranie mod na PC

@danek, post #1

Mogę to zrobić nieodpłatnie jeśli jeszcze aktualne.
[#6] Re: zgranie mod na PC

@pong777, post #5

Juz sie tym zająlem. :)
Tylko czterech modów nie udalo sie odzyskać. Uszkodzone dyskietki.
Dodatkowo pliki spakowane były xpk, wiec nawet czesciowe odratowanie ich nie pozwolilo na poprawne ich odpakowanie.

Dziwny byl ten paker XPK.
Domagal sie haslo do rozpakowanie, a wystarczylo podac dowolny tekst.
[#7] Re: zgranie mod na PC

@Norbert, post #6

Grunt, że większość poszła!
[#8] Re: zgranie mod na PC

@Norbert, post #6

Sporo już czasu minęło, ale będąc tu znów przy okazji pomyślałem, że wypadało by na forum podziękować bardzo serdecznie dla Norberta za okazaną mi pomoc! Jeszcze raz wielkie dzięki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem