[#1] ale się ktoś uzbroił...
link
link

Czekam na zaproszenie od nowego właściciela tego sprzętu na prezentacje możliwości. Przyjdę z kolegą Jimem (Beam) lub Jackiem (Daniels) :)

A na poważnie... Ile kosztują obecnie najtańsze gadżety, które można podpiąć do a500 z lewej strony? Pytam ponieważ projektuję sobie podstawkę pod a500 m.in. z miejscem na joya z arcade, pochowanymi kablami i schowanym ATX. Zastanawiam się nad zostawieniem sobie miejsca na taki upgrade. Jednak z tego co widzę po ilości ofert to mebla nie ma co robić na wyrost... no chyba, że tymczasowo z lewej będzie tylko otwór z podstawką na browar....
[#2] Re: ale się ktoś uzbroił...

@avionik, post #1

Ciekawe czy ktoś uzbroi się w to:

link

Czy to na pewno tyle warte? Jeszcze niedawno kupiłem z PPC 200 MHz za 3 razy mniej.
[#3] Re: ale się ktoś uzbroił...

@avionik, post #1

O, moje aukcje...
Mogę zdradzić tylko tyle, że sprzęt trafił do Szczecina. Za AlfaPower zapłaciłem nieco więcej niż uzyskałem w aukcji, natomiast za M-Teca wziąłem prawie dwa razy tyle niż zapłaciłem. Razem naprawdę fajnie to chodzi.
Kasa poszła na A3000D. Teraz zbieram na Cyberstorma i CV64 więc jeszcze coś ciekawego (lub nie) może się pojawić na Allegro. ;)
[#4] Re: ale się ktoś uzbroił...

@Jenot, post #3

365 pln za 8 mega fastu i hdd... Kurcze... Prawdziwe turbo do 500 za niecałe 700 pln... Cenne dane. Pewnie będę wracał do tego wątku zanim zapoluję. Zakładam, że aukcje były bez podbijaczy i ceny wyszły uczciwe.
[#5] Re: ale się ktoś uzbroił...

@avionik, post #4

Bez żadnych podbijaczy. Ceny jak ceny, sumy się mniej więcej takiej spodziewałem, tyle że inaczej rozłożonej ;)
Może cena za AlfaPowera była y nieco wyższa gdybym znalazł oryginalną dyskietkę z softem przed zakończeniem aukcji.

Ostatnia aktualizacja: 07.11.2013 06:26:49 przez Jenot
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem