[#1] Superfrog HD na steam za 1$
Serwis Humble Bundle, umożliwia kupowanie gier na platformę steam po bardzo atrakcyjnych cenach. Dziś na warsztat trafiły następujące tytuły:

Płacąc minimum 1$ otrzymujemy:
- Superfrog HD
- Worms Armageddon
- Worms Blast
- Worms Ultimate Mayhem
- Worms Pinball
- Worms Crazy Golf

Płacąc powyżej średniej (teraz jest 6$) otrzymujemy:
- Gry wyżej
- Alien Breed Trilogy
- Worms Revolution Gold

Promocja trwa tydzień.
Aby móc grać należy mieć konto w serwisie steam. :)

link
[#2] SuperŻabol HD na Steam za 3 złocisze
[#3] Re: SuperŻabol HD na Steam za 3 złocisze

@Shoonay, post #2

no to było do przewidzenia - wyprodukowali gniota, którego nikt nie chce, to zawsze zostaje żebranie "co łaska, panie, a i dorzucimy jeszcze pięć tytułów w gratisie". siedzi, pije i chrupki
[#4] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@mikser, post #1

Humble Bundle to super pomysł na dystrybucję tego rodzaju gier. Klienci happy bo tanio, twórcy happy bo sprzedaż gigantyczna. Korzystam prawie z każdej emisji, choć żaden ze mnie gracz i większość gier leży sobie nieużywana.
W tym wypadku tylko Superfrog jest pod Linuksa, szkoda, żeby chociaż Alien Breed.
.
[#5] Re: SuperŻabol HD na Steam za 3 złocisze

@Shoonay, post #2

Link jest podany w pierwszym poście ;)
[#6] Re: SuperŻabol HD na Steam za 3 złocisze

@mikser, post #5

przy czym pierwszy post ma późniejszą datę niż drugi. siedzi, pije i chrupki Shoonay pisał o tym już wczoraj w hajt parku, natomiast któryś modernizator z nieznanych względów przeniósł akurat wypowiedzi z tamtego wątka tutaj (nie żebym kwestionował decyzję modernizatora, proszę nie zrozumieć tego źle).
[#7] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@rePeter, post #4

Wytłumaczcie mi jak to działa?
Muszę utworzyć sobie konta i mogę kupić/ściągnąć to co chcę?
[#8] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@BULI, post #7

W Humble Bundle nie musisz zakładać konta. Ale musisz mieć konto na Steam lub Origin. Kupując gry przez Humble płacisz za pomocą karty albo PayPal i dostajesz klucz - w zależności od gry - do Steam, Origin albo do obu na raz.
[#9] Re: SuperŻabol HD na Steam za 3 złocisze

@snajper, post #6

Fakt, nie popatrzyłem na czas posta :P

BULI wchodzisz w link, odnajdujesz punkt 1 i w ''Custom Amount '' wpisujesz ile chcesz wpłacić - minimum żeby dostać klucze steam to 1$. W punkcie 2 zostawiasz jak jest lub zaznaczasz ile ma iść dla producenta, humble, akcji charytatywnych. W punkcie 3 wpisujesz swój mail, w 4 zaznaczasz jeżeli chcesz grę komuś przekazać jako prezent. Następnie klikasz w ikonkę w zależności od rodzaju płatności który preferujesz.

Po zapłacie dostajesz maila z linkiem do kluczy, do każdej gry masz osobny który wpisujesz do steam (najpierw trzeba założyć konto i pobrać aplikację steam).

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2013 17:48:09 przez mikser
[#10] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@mikser, post #1

Powiedź które gry działają na Amidze, bo ja tam nie widzę znaczków Amiga, to co mamy wspierać soft na Windowsa a tym samym samego Windowsa?
[#11] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #10

Jest to w ramach ciekawostki że za kilka groszy można kupić remake i porównać z wersją na komputer amiga :)
[#12] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@BULI, post #7

Wytłumaczcie mi jak to działa

Wystawiany jest zestaw gierek, zazwyczaj na wszystkie platformy (Windows, Linux, Mac), czasem na Androida. Za cały pakiet płacisz ile chcesz, np. 1$, co ciekawe najbardziej hojni są Linuksiarze ;) Po przekroczeniu pewnej kwoty zazwyczaj dostępne są dodatkowe gry. Płacisz np. PayPal i otrzymujesz klucz dzięki któremu ściągasz gierki.
[#13] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@mikser, post #11

Porównywać supergniota z supergniotem? LOL Z takimi ciekawostkami to do HydePark.
[#14] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@rePeter, post #4

Korzystam prawie z każdej emisji, choć żaden ze mnie gracz i większość gier leży sobie nieużywana

Czyli nie tylko ja mam kolekcje kilkudziesięciu gier na Gog.com/Steam, z który 95% nawet nigdy nie zaistalowałem... Dobrze wiedzieć ;)
[#15] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #10

O! Superfrog HD działa też na Mac OS X. I Worms Crazy Golf też ok, racja

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2013 18:27:10 przez glichtanski
[#16] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@mikser, post #11

Dodam, że wystarczyłoby pod jakikolwiek amigowy system, czyli choćby dla AROSa, a tak to z takimi wątkami do HydePark, żeby nie zaśmiecać głównej strony promocją już i tak wiodących proszków.
[#17] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@rePeter, post #12

Dzięki wszystkim za info OK
[#18] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #16

Dział jest jak najbardziej odpowiedni, a to że Tobie coś nie odpowiada to Twoja sprawa. Dzięki za swoją opinie.

glichtanski nie ma aplikacji steam na procesory ppc. Są jedynie na maki z intelem. :(

Czasem można pobrać grę bezpośrednio ze strony humblebundle. W tym przypadku chyba nie ma takiej opcji.

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2013 20:27:04 przez mikser
[#19] Re: Superfrog HD na steam za 1$

@mikser, post #18

Ja nie pisałem, że jest na PPC. Pisałem że jest na Mac OS X ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem