[#1] Łeb obcego
Szukam łba obcego z alien breeda zrobionego w Trzy De, chodzi mi o jakieś obrazki głowy jak ze zdjęcia poniżej tylko wyrenderowane, tak żebym mógł obejrzeć go z boku, a może i z góry i z dołu. Ktoś widział
coś takiego gdzieś?

[#2] Re: Łeb obcego

@Radek_Cz, post #1

Myślę, że nie znajdziesz, bo sam obcy z alien breeda to straszna podróba obcego z Obcego. Jedyne czym możesz się posiłkować to grafikami bossów, może jakieś szczegóły tam wyłapiesz bo ich grafiki w sumie większe były.
[#3] Re: Łeb obcego

@teh_KaiN, post #2

Konkretnie chodzi mi o głowę obcego z loga, ale też mi się wydaje że nigdzie nie znajdę.
Po prostu miałem nadzieję że jakiś miłośnik serii zrobił obiekt 3D i wyrenderował, i może
przypadkiem ktoś coś wie na ten temat albo posiada takowe obrazki.
Nic to, będę musiał sam coś zaimprowizować.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem