[#1] Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków
Witam
Jeżeli moglibyście zagłosować na projekt dzieciaków ze szkoły mojej córki, byłbym wdzięczny.

SP Kunowo

To mała wiejska szkółka, więc bez pomocy z zewnątrz nie mamy za bardzo szans na zawalczenie o wyjazd do kina. Dzięki za pozytywny odzew.OK
[#2] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Ender, post #1

Trzeba się rejestrować? pomysł
[#3] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@parallax, post #2

Trzeba, więc niestety ale nie pomogę. Z zasady nie biorę udziału w zabawach wymagających rejestracji lub/i konta na fejsie.
[#4] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@lda, post #3

Z tego co wiem, to konta na fejsie nie potrzeba, rejestracja tak, ale nie na fejsie.
[#5] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Ender, post #4

Twój link nie działa
[#6] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@lda, post #5

Działa, ale długo się ładuje, bo od razu ładuje się filmik, na który można zagłosować. Moja mała to ta, która dzieli się bułką z koleżanką. :D
[#7] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@parallax, post #2

Kij z rejestracją, to nie jest rywalizacja dzieci tylko rodziców kto więcej postów roześle z prośbami o głosowanie po forach. Jak w polityce.
[#8] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Diabeł, post #7

Jeżeli podoba ci się film to głosujesz, jeżeli nie to nie. Sam byś filmu nie szukał, nikt ci pistoletu do głowy nie przykłada, więc nie demonizowałbym mojej prośby. Nie mam i nie chcę cię zmuszać, jeszcze raz podoba się ten film lub inny to głosuj, nie nie głosuj, ale na Boga nie piszcie mi o niemoralnym zachowaniu, bo poprosiłem o zagłosowanie. Nie zapłacę wam jak zagłosujecie za, a dopiero to byłoby niemoralne. Miłego weekendu.
[#9] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Ender, post #8

Spokojnie, po co te nerwy :) Po prostu mówię, że to jest rywalizacja rodziców, kto więcej ludzi nagoni do głosowania :)

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2013 20:34:38 przez Diabeł
[#10] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Ender, post #1

Głos oddany- powodzenia OK
[#11] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@BULI, post #10

Dziękuję w imieniu córki i dzieciaków ze szkoły. Jeżeli znajdziesz jeszcze chęci i czas, to możesz znów oddać głos (tylko jeden i tylko jeden raz dziennie). A jak filmik spodobał się?
[#12] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Ender, post #11

He, he filmik spoko. Sam sam nie jestem wielkim fanem Hip-HoPu, ale dzieciaki dają radę na poziomie OK
[#13] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Ender, post #1

moze zamiast akcji Tesco dla szkol, promocja i marketing wsrod dzieci za friko w publicznej placowce oswiatowej - jak sadze publicznej, moze wystarczy normalnie opodatkowac Tesco i nie potrzeba bedzie zadnych Bankow Zywnosci made in tesco ;), myslalem, ze to jakis oddolny projekt, a tu mi Tesco wyskakuje.
[#14] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@sigma2pi, post #13

Tesco wymyśliło akcję jak tu zareklamować u ludzi niemarnowanie jedzenia (to chyba dobre). Fakt promuje się przez to, ale dzisiaj nie ma nic za darmo. Dzieciaki za swoją pracę/pomysł mają szansę dostać jakąś nagrodę. Czy dostaną tego nie wiadomo, ale kto nie próbuje ten nigdy nic nie wygra. Fajnie, że im się chciało wziąć w tym udział, a nie wymyślały tysiąc wymówek tylko po to, by nie przyjechać po lekcjach na próbę (było kilka) i na nagranie.

Ostatnia aktualizacja: 26.11.2013 11:37:29 przez Ender
[#15] Re: Prośba o zagłosowanie na projekt dzieciaków

@Ender, post #14

Tesco wymyśliło akcję jak tu zareklamować u ludzi niemarnowanie jedzenia (to chyba dobre).

dobra akcja, dobrzy darczyncy, dobre miejsce na akcje :), szkola podstawowa, od mlodu trzeba ksztalcic konsumenta. a tak serio, jakby nie sprzedawali tak wielu smieci to by sie nie marnowalo.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem