[#31] Re: Nowy wita Nienowych

@stachu100, post #30

Ostatni link wymiata :) Za czasow gdy jeszcze nie mial bana za sprzedaz nowego kabla w cenie 9.99zl dostalem miano `cwel` czy `handlarzyna` (dokladnie juz nie pamietam) i ta sama osoba, ktora sie zbulwersowala na widok ceny 9.99zl za kabel sprzedaje teraz podobny za 90zl, hehe. Coz mozna powiedziec wiecej o takim zlotym czlowieku :)

Ostatnia aktualizacja: 08.01.2014 02:35:59 przez sordan
[#32] Re: Nowy wita Nienowych

@sordan, post #31

uuuu huhuhuhuhu ale tutaj fajnie sie robi :) normalny cyrk na kółkach ciągle jakiś blender , części do Amigi :) uhuhuhu fajne forum fajne chłopaki
[#33] Re: Nowy wita Nienowych

@kolega, post #32

Powitać Kolegę !
[#34] Re: Nowy wita Nienowych

@lda, post #33

a powitać witam witam
[#35] Re: Nowy wita Nienowych

@kolega, post #34

Sorry za ten bajzel, ale "koledzy" są uczuleni/znerwicowani/podejrzliwi itp. Niektórzy nawet wykazują objawy schizofrenii paranoidalnej i każdy nowy user to dla nich traumatyczne deja vu ;)
[#36] Re: Nowy wita Nienowych

@lda, post #35

na execu jakoś tak milej tutaj wpływ chyba ma ten niebieski motylek
[#37] Re: Nowy wita Nienowych

@kolega, post #36

Witam i o zdrowie pytam!
Zostaw Motylka w spokoju, jakąś wojenkę chcesz wywołać?
nie karmić trolla!
[#38] Re: Nowy wita Nienowych

@lda, post #33

Ostatnia aktualizacja: 08.01.2014 10:19:40 przez stachu100
[#39] Re: Nowy wita Nienowych

@Ender, post #37

Wojna Klonów
Star Wars Wojny Klonów
[#40] Re: Nowy wita Nienowych

@kolega, post #36

No to na exec blendor uderzaj. OK
A znerwicowanych motylkowców zostaw w spokoju.
[#41] Re: Nowy wita Nienowych

@Dorian3d, post #39

dorian co tak szczerzysz te kły ? uważaj żeby motyl do otworu gębowego ci nie wleciał koloru niebieskiego
[#42] Re: Nowy wita Nienowych

@kolega, post #41

"Ezekiel 25:17
Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co
w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych
doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i
znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w
zapalczywym gniewie, na tych, którzy chcą zatruć i
zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan, gdy
wywrę na tobie swoją zemstę"
[#43] Re: Nowy wita Nienowych

@kolega, post #36

No to bierz dowód (tylko pamiętaj o tym właściwym), składaj wniosek i spadaj na Execa. Tylko jak ty tam zbierzesz atencje bidulku, skoro ilość komentarzy nie przekracza pięciu... dla 20 newsów. pomysł
I handlarzyn też nie ma...
[#44] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #43

dzien dobry :)
[#45] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #43

Dobra, a teraz kto mi wytłumaczy, o co w tym wszystkim chodzi? ;)
[#46] Re: Nowy wita Nienowych

@Skrzyp, post #45

W skrócie - są pewni ludzie na tym portalu, regularnie banowani za robienie smrodu. Niektórzy strzelają też focha i sami kasują konta... nie mogąc jednak poradzić sobie z brakiem atencji, zakładają kolejne, żeby znowu robić burdel a w przypadku braku zainteresowania (co ja szczerze polecam zrobić) zaczynają rozmawiać sami ze sobą pod różnymi nickami. Taka internetowa schizofrenia, ot ;)
[#47] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #46

@UP
Mają rozmach :P
[#48] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #43

Nie lubisz execa ?
[#49] Re: Nowy wita Nienowych

@lda, post #48

To nie jest kwestia tego, czy lubie czy nie. Tam nic się po prostu nie dzieje
[#50] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #49

Zajrzałem z ciekawości i widzę, że newsy stale się dodawane
[#51] Re: Nowy wita Nienowych

@lda, post #50

Newsy mają dobre i fajne artykuły
[#52] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #46

W skrócie - są pewni ludzie na tym portalu, regularnie banowani za robienie smrodu.

Regularnie banowani to chyba niezbyt prawdziwe wyjaśnienie tego co się dzieje i dlaczego w tym wątku.
Są osobnicy którzy narazili się "grupie trzymającej władzę" na tym portalu w wyniku czego mają bany dożywotnie. Są też ludzie o moralności ubeków (a może nimi nawet byli) trudniący się oskarżaniem innych że są kolejnymi wcieleniami tych zabanowanych.

Pozdrawiam
[#53] Re: Nowy wita Nienowych

@RadoslawF, post #52

Są też ludzie o moralności ubeków (a może nimi nawet byli) trudniący się oskarżaniem innych że są kolejnymi wcieleniami tych zabanowanych. 

I co najciekawsze zawsze mają rację bo na koniec okazuje się że domniemany klon blendora to faktycznie blendor.
Natomiast ludziom którzy oskarżają ubeków o zbytnią podejrzliwość i bronią kolejne wcielenia blendora dziecinnie wierząc, iż to nie blendor jest niezbyt wesoło przekonując się że kolejny raz (10-20???) dali się nabrać blendorowi.
[#54] Re: Nowy wita Nienowych

@RadoslawF, post #52

Są też ludzie trzymający się teorii spiskowych wszelakich ale oni nie są banowani, bo grupa trzymająca władzę potrzebuje wentylu bezpieczeństwa ok, racja
[#55] Re: Nowy wita Nienowych

@stachu100, post #53

I co najciekawsze zawsze mają rację bo na koniec okazuje się że domniemany klon blendora to faktycznie blendor.

Taka króciutka pamięć czy celowo pomijasz jak mnie oskarżyłeś że jestem kolejnym jego klonem ?
To mam nadzieję wyjaśni niezorientowanym w temacie kwestie prawdomówności takich dzielnych łowców jak ty.

I nie wiem czy zauważyłeś nie bronie teraz Blendora, piętnuje tylko to co robią ludzie o moralności ubeków. Czy nim jest czy nie zdecydują (lub nie) moderatorzy. Wiadomość im już wysłałeś, to dlaczego robisz zamieszanie w wielu miejscach tego forum oskarżając go o to ?
Wszak robisz publicznie coś o co sam oskarżasz Blendora. Czyli jak zwykle wychodzi "Kalemu ukraść krowę zły uczynek, Kali ukraść krowę dobry uczynek"

Pozdrawiam
[#56] Re: Nowy wita Nienowych

@RadoslawF, post #55

Taka króciutka pamięć czy celowo pomijasz jak mnie oskarżyłeś że jestem kolejnym jego klonem ?

Linka do mojej wypowiedzi zapodasz?

A wyłapywanie kolejnych klonów blendora to takie hobby.
Głupie, wiem. Ale chyba coś do niego mam. I z wzajemnością.

Ostatnia aktualizacja: 08.01.2014 12:23:09 przez stachu100
[#57] Re: Nowy wita Nienowych

@RadoslawF, post #55

I znowu stary ubek miał rację.
[#58] Re: Nowy wita Nienowych

@stachu100, post #57

Wróci jako "kolerzanka".
[#59] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #58

Wystarczy wejść na PPA i już ma człowiek lepszy humor
[#60] Re: Nowy wita Nienowych

@_arti, post #58

Ja obstawiam pomysł:
"kolega, który ma kolegę a tamten ma kolegę, który ma brata ciotecznego i tego brata ciotecznego wujek ma kolegę który zna kolegę jego kolegi co można z nim było konie kraść, który raz powiedział, a na ch** mi koń kolegi siostry narzeczonego stryja stryjecznego stryj"
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem