[#1] Znalazłem resellera Commodore!
Cześć,
Nie bardzo wiedziałem gdzie mam to wrzucić, a chciałem pochwalić się "wykopkiem". W Legnicy, na piętrze "domu handlowego" na krzyżówce NMP i Księdza Tadeusza Łączyńskiego, znalazłem takie coś:

Nalepka Commodore Authorized Dealer na jednej ze ścianek działowych. Nalepka Amiga też jest widoczna - niestety, zdjęcie robione kalkulatorem przy kiepskim oświetleniu. Fraza w nalepce Commodore powinna być czerwona.

Niby nic ciekawego - ot, zwyczajna nalepka, ale wesoło mi się zrobiło jak ją zobaczyłem. Jeszcze 20 lat temu w tym miejscu sprzedawano nasze maszynki... I to w oficjalnej linii dystrybucyjnej! W tej chwili mieści się tam ciucholand...

Ostatnia aktualizacja: 28.01.2014 19:12:38 przez Geekboy68k
[#2] Re: Znalazłem resellera Commodore!

@Geekboy68k, post #1

Dobre :) Z pięć lat temu widziałem coś takiego też na drzwiach w magazynie na Targówku nie daleko liceum Serwadeza.
[#3] Re: Znalazłem resellera Commodore!

@Geekboy68k, post #1

A możesz porobić więcej zdjęć, z różnych perspektyw? pomysł Ze środka?pomysł
[#4] Re: Znalazłem resellera Commodore!

@parallax, post #3

A możesz porobić więcej zdjęć, z różnych perspektyw? pomysł Ze środka?pomysł

Tak, najlepiej ze środka naklejki pomysł
[#5] Re: Znalazłem resellera Commodore!

@glichtanski, post #4

Aaaaahaaa, tam są schody pomysł Czyli jest ze środka pomysł To jak da radę, to ze schodów, ale z zamkniętymi drzwiamipomysł
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem