[#1] Użytkownik landryn(eczka)1985
Czy ktoś może miał kontakt z użytkownikami: landryneczka1985 i Landryn? Chodzi mi o potwierdzenie danych osobowych na priva.
[#2] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@tOMashBe, post #1

Stachu100 ma link o Landrynie, niech podeśle.
[#3] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@Ender, post #2

Tzn. to jest jedna osoba? Bo mam takie podejrzenia (albo dwie, które współpracują).

Ostatnia aktualizacja: 18.02.2014 20:21:43 przez tOMashBe
[#4] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@tOMashBe, post #3

Poszukaj w rzeźni, czy HP, był temat. Możliwe, że to jedna osoba. Na temat Landrynki ktoś tam pisał, miał raczej złe wspomnienia, inny ktoś pisał, że ok.

Znalazłem landryneczka

Ostatnia aktualizacja: 18.02.2014 20:28:49 przez Ender
[#5] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@Ender, post #4

Czytałem to już, zresztą kupiłem parę razy od niej części i było w porządku. Niestety w ostatnim zakupie dała mi pecetowe myszki zamiast amigowych i dogaduję wymianę. Ale nie w tym rzecz, bo ona chce to wymienić.

Problem w tym, że odezwał się do mnie "Landryn" i podał mi te same dane osobowe co "landryneczka1985" wpisała na druku paczki do mnie. A "Landryn" się tego wypiera. Zastanowiło mnie, że gdy mu o tym napisałem nie zareagował zdziwieniem, a na następnego maila na razie nie odpisał. Ja bym się wkurzył, gdyby ktoś używał moich danych osobowych.

Dlatego chciałem porównać te dane, żeby mieć pewność.

Ostatnia aktualizacja: 18.02.2014 21:00:11 przez tOMashBe
[#6] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@tOMashBe, post #5

Moze landryn i landryneczka byli kiedys zakochana para landrynek-handlarzy a teraz kiedy juz milosc prysla jak banka spekulacyjna, robia sobie kolo tylka... pomysł
[#7] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@selur, post #6

Ja pierd@!#. Landryneczka sprzedala cichaczem myszki Landryna, zeby miec na kosmetyki, a Wy zaraz popeline robicie.
[#8] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@tOMashBe, post #1

Macie może "ich" nicki z alle?
[#9] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@F7sus4, post #7

No wiesz, jak ktoś wpisuje na paczce jako "nadawca" nie swoje dane (kobieta jako mężczyzna) to mnie intryguje. A jak okazuje się, że osoba, której dane są wykorzystane mówi, że nic o tym nie wie to jeszcze bardziej mnie to dziwi. W momencie, gdy odbieram paczki za pobraniem (nie jedną, a kilka) ze sprawdzeniem zawartości i prawie wszystko jest OK (tylko te dwie myszki były "trefne", a razem było kilkadziesiąt róznych rzeczy) to już nic nie kumam. To do kogo poszła kasa?

Ostatnia aktualizacja: 18.02.2014 23:17:11 przez tOMashBe
[#10] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@tOMashBe, post #9

Kasa poszła na konto bankowe zaznaczone na kwicie nadania, oczywiście na dane osobowe "nadawcy". Nie ma tam żadnego podanego?
[#11] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@teh_KaiN, post #10

Jest numer konta, tylko i tak nie wiadomo do kogo należy rachunek.
[#12] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@tOMashBe, post #11

No to nie korzystaj skoro ktoś się ukrywa pomysł
[#13] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@parallax, post #12

Ja tylko chciałem zweryfikować dane, które dostałem. Ale skoro nikt z Was nie miał kontaktu to więcej nic nie zrobię. Dla mnie EOT.
[#14] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@tOMashBe, post #13

Kiedys kupilem u nich (bo to faktycznie biznes chyba rodzinny) 2 myszki (tanki). Jedna byla w kiepskim stanie (mimo to dzialajaca) ale transakcja przebiegla bez problemow.
[#15] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@jarek72, post #14

Moja transakcja też przebiegła pomyślnie i szybko. Szkoda, że była w 75% zgodna z opisem.
[#16] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@amper, post #15

Morał z tego taki jak zwykle: Kupuj ZAWSZE z pewnego źródła, mówię Ci bez pudła!

Był temat na forum, gdzie już wcześniej poddano w wątpliwość towar od w/w. Najlepsze, że okresowo dalej pojawiają się ostrzeżenia względem tych, czy owych, a wy jak te durnie dalej się z nimi wąchacie, myśląc, że was akurat wydymanko ominie.
[#17] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@mccnex, post #16

To było rok temu zanim zdążyłem się zorientować na forum. Kup teraz->mała kwota->szrot->teraz wygląda o wiele lepiej. O pewnych rzeczach sprzedający w ogóle nie wspomniał. Tak. Dałem się orżnąć jak gówniarz. Tak. Teraz stawiam kroki o wiele ostrożniej.
[#18] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@amper, post #17

Zapytalem o pamiec do A500, w odpowiedzi dostalem zdjecie:

link

Na pytanie co to zdjecie przedstawia, dostalem odpowiedz "a o co ci wogóle chodzi bo cię nie rozumie" (!!!). Jak napisalem ze to zamazane zdjecie jakiegos kawalka metalu i jesli to pamiec to skad mam wiedziec czy jest sprawna, dostalem odpowedz ze ona tego otworzyc nie moze. Dalem sobie spokoj.
[#19] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@Volt, post #18

Buhahahaa, co to jest? pomysł Otworzyć nie może "jakiegoś kawałka metalu" Masakra pomysł
[#20] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@parallax, post #19

Jakbyś był hardkorowym Amigowcem, to byś wiedział, że to A501
A blacha to po prostu ekran.
[#21] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@flops, post #20

...a ekran jest tam lutowany i nie łatwo go odlutować.
[#22] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@jarob, post #21

O jezu, zaczynacie ich bronic jak widze. Przeciez wydaje mi sie, ze przedstawilem prosty sposob dzialania tej parki - wysylanie zamazanych zdjec, dziwny sposob komunikowania sie, a jak ludzie zaczynaja wierzyc, ze po drugiej stronie siedzi osoba warta zaufania, ktora po prostu nie wie co sprzedaje i zakupuja towar to konczy sie to jak powyzej - sprzet sprawny w 75%, dalem sie zrobic jak gowniaz, bede madrzejszy w przyszlosci. Tyle mam do napisania w tym temacie.
[#23] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@flops, post #20

Na telefonie jakieś nie wyraźne mi się to wydawałopomysł
[#24] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@Volt, post #22

Ale koledzy piszą prawdę. To jest rozszerzenie pamięci do A500. Ktoś niedawno zamieścił filmik o pewnym gościu, który sprawdza jak dany sprzęt został wykonany i w zlinkowanym odcinku badał A500 z takim właśnie rozszerzeniem. I uwierz, że obudowa jest naprawdę lutowana i dostać się do środka nie jest łatwo.

Tylko chyba najlepszym sposobem na przetestowanie jakiegoś rozszerzenia jest włożenie go do Amigi i odpalenie komputera, a nie oglądanie jakie scalaki ma wlutowane. I jeżeli ktoś, kto sprzedaje stare kompy na tony, nie ma sprawnego egzemplarza, żeby coś sprawdzić, to śmierdzi przekrętem.
[#25] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@ITU, post #24

To, że jest to dodatkowe 512kb do Amigi to wiadome, otworzyć też nie łatwo. Problem w tym, że tam na 99% siedzi wylany akumulator i zjada to rozszerzenie. Mam takie w dwóch wersjach, ładniej się prezentuje bez obudowy :)
[#26] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@Esio, post #25

Fajny temat chłopaki, tylko chyba nie bardzo w tym dziale. Co to ma wspólnego z integracją?

Pozdrawiam,

Azz
[#27] Re: Użytkownik landryn(eczka)1985

@Azzorek, post #26

"Co to ma wspólnego z integracją?"

To, ze pani handlarz i pan handlarz sie zintegrowali w jedna integralna calosc...pomysł
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem