[#1] LG - 24 cale LED TV - 24MN43D
Czy ktoś może ma/miał taki telewizor, albo jakiś pokrewny model i używał z Amigami KLASYCZNYMI I NG (to ukłon w stronę ekstremistów)?
I w ogóle jakie macie odczucia dotyczące LG na tle innych firm, nigdy nie miałem ich telewizorów/monitorów.

Jeśli ktoś ma coś wartościowego do napisania, na temat wyżej wymienionego, to proszę sobie ulżyć poniżej.
Dzięki z góry.

Ostatnia aktualizacja: 19.02.2014 20:59:10 przez Radek_Cz
[#2] Re: LG - 24 cale LED TV - 24MN43D

@Radek_Cz, post #1

ano ja mam właśnie coś podobnego równo od tygodnia (w sumie to nieco dłużej, ale od tygodnia podłączony), modelik 24MA53D-PZ siedzi, pije i chrupki Co prawda ten akurat nie jest podpięty do Amigi (pięćsetka), ale w tygodniu mogę go sprawdzić. Tyle że obraz idzie u mnie pośrednio z wyjścia composite (obecnie do innego LG, tego w profilu) i innej opcji póki co nie mam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem