[#1] Użytkowniczki Amigi
Ostatnio znalazłem na forum wypowiedź nowej użytkowniczki Ola. W tej chwili zadałem sobie pytanie (abstrahując od tego, że to może być facet), ile może być dziewczyn/kobiet, które mają Amigę i jej używają? Znacie jakieś? Macie ich zdjęcia? W takim razie czas zrobić wybory miss Użytkowniczek Amigi ;)
[#2] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #1

Od razu zdjęcia? szeroki uśmiech Nie za dużo jak na początek znajomości ?
[#3] Re: Użytkowniczki Amigi

@Norbert, post #2

myślę, że tu chodzi typowo o "pics or didn't happened" ;)
[#4] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #1

To jest facet, ma na imię Jacek, a wcześniejszy jego nick na PPA to olahughson. Ot, cała zagadka rozwiązana. Żeby nie było, że wyjąłem to z tyłka, to znam tego człowieka osobiście, i jestt to człowiek dość dziwny :P

Ostatnia aktualizacja: 22.02.2014 21:47:25 przez Skrzyp
[#5] Re: Użytkowniczki Amigi

@Skrzyp, post #4

To by wiele wyjaśniało, np. jego nicki Ola Hughson albo Rhadmor w Nonsensopedii i deviantart.com ;) Tylko czemu użył żeńskiego zwrotu w swoim poście link (jaja se robi) ? Nieważne, najważniejsze są prawdziwe użytkowniczki Amig i ich zdjęcia ;)
[#6] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #1

Uuuuuu czarno to widzę... Prawdopodobnie nie ma ani jednej użytkowniczki Amigi, ani na forum, ani w realu. Wymarły gatunek, prędzej się znajdzie zdjęcia duchów :)
[#7] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #6

Na pewno jest jedna. Ostatnio nawet poprawiala jednego z forumowiczow, ze źle odmienił czasownik gdy opowiadał na posta.
[#8] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #5

Ono (ona, ono, ch...j wie) mie robi sobie jaj, to wszystko wina tych żęder stódjes.
[#9] Re: Użytkowniczki Amigi

@Norbert, post #7

Możesz podać nick?
[#10] Re: Użytkowniczki Amigi

@Skrzyp, post #8

po żęder stódjes to wszyscy możemy być użytkowniczkami, to tylko kwestia świadomości ...
[#11] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #9

Oczywiście chodzi o Bacus i o poprawianie mnie w wątku o konsoli TOMS. Chyba że o czymś nie wiem.
[#12] Re: Użytkowniczki Amigi

@teh_KaiN, post #11

Tak, ona ma nawet jak to określa "gorszą" połówkę :)
[#13] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #12

Ano mam i rozwieje twoje wątpliwości, jestem uzytkowniczka Amigi i to nie tylko jednej trampolina
[#14] Re: Użytkowniczki Amigi

@bacus10, post #13

Miło mi, jestem wesoły Romek ;)
Można wiedzieć, jak masz na imię? Na pewno wszyscy forumowicze chcieli by się tego dowiedzieć,
gdyż jak zapewne się orientujesz, użytkowniczek Amigi jest niewiele.
[#15] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #14

[#16] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #14

Jak dobrze poszukasz na portalu, to sie dowiesz a nawet znajdziesz zdjecie,
[#17] Re: Użytkowniczki Amigi

@bacus10, post #16

No dobra, znalazłem zdjęcia:
link - to jesteś Ty?
link - a to jest Twoja siostra? Też ładna ;)
[#18] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #17

Tak to ja, a siostry nie mam, więc jak widzisz jestem uzytkowniczka amigi z krwi i kości
[#19] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #1

Znałem w szkole podstawowej. Ma na imię Ewelina i posiadała wtedy Amigę 1200. Niestety, był to rok 1999 i moja A600 już nie działała więc nie wymienialiśmy się softem.
[#20] Re: Użytkowniczki Amigi

@glichtanski, post #19

To może by odnowić znajomość żeby się powymieniać nie tylko softem, ale i hardem? Teraz mógłbyś jej zaimponować swoim sprzętem skoro dawniej miałeś małą A600, a teraz masz znacznie większą A3000? ;)

W każdym bądź razie pozostaje niewyjaśniona kwestia dziewczyny z drugiego zdjęcia. Jak już wiadomo to nie jest siostra użytkowniczki Bacus10, więc kto to może być? Użytkowniczka Amigi, czy przypadkowa ofiara fotografa, który robił zdjęcia najładniejszym obiektom na imprezie? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
[#21] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #20

W moim odczuciu wygląda na znudzoną więc raczej trafiła tam przypadkiem a może nawet wbrew woli.
[#22] Re: Użytkowniczki Amigi

@ZbyniuR, post #21

No, na innych zdjęciach też tak wygląda, więc chyba przyprowadził ją tam ktoś "na siłę".

Znalazłem kolejne użytkowniczki na forum: Katiria oraz Flea.

Całkiem fajne Amigantki są na forum ;)
[#23] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #22

A swoją drogą to ciekawe jakim cudem tak mało kobiet się przyznaje do używania komputerów mimo że robią to nie rzadziej niż faceci. Podobnie jest z autami. Za to odwrotnie jest z ciuchami czy butami, każdy facet je nosi ale nie dostaje na tym punkcie takiego świra jak większość kobiet i nie widzi powodu by tyle o nich gadać. ;) A wyjątki w obu grupach są jak rodzynki w cieście. ;)

Ostatnia aktualizacja: 09.04.2014 19:28:49 przez ZbyniuR
[#24] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #20

podryw na amigę?
prędzej zadziała udawanie że zgubiła ci się suka o nazwie 'amiga'
[#25] Re: Użytkowniczki Amigi

@XoR, post #24

A czemu nie? Skoro w młodości używała Amigi, to czemu miałaby nie zechcieć powspominać dawnych czasów? Idealny pretekst do odnowienia znajomości, chyba że ma już męża i dzieci ;)
[#26] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #25

A czy mąż i dzieci to jakaś przeszkoda jest?

Kiedyś jedna z moich zamężnych znajomych powiedziała mi że jej też zamężne znajome nie mogą się doczekać kiedy będę żonaty. Nie rozumiałem dlaczego. - To wyjaśniła mi że zaobrączkowani ludzie obu płci chętniej skaczą w bok z innymi także zaobrączkowanymi osobami, bo takie mają powody do dyskrecji a w razie wpadki wmawia się mężowi danej pani że to jego i nie ma żadnego skandalu. - Przyznam że jak mi to tłumaczyła to oczy mi się coraz szerzej otwierały bo jako niezaobrączkowany zupełnie nie byłem świadom tego jak się okazywało dość powszechnego procederu.

To w końcu jak to jest?

Bądź co bądź odkąd medycyna zaczęła stosować transfuzje krwi oraz przeszczepy, to ze statystyk zgodności tkankowej wynika że co 10 dziecko jest wychowywane przez nie swojego i jednocześnie nieświadomego tego pana.

Ostatnia aktualizacja: 10.04.2014 17:41:38 przez ZbyniuR
[#27] Re: Użytkowniczki Amigi

@ZbyniuR, post #26

To straszne, ale mam nadzieję, że dotyczy tylko niewielkiej grupy osób niestałych w uczuciach, niedojrzałych i niestabilnych emocjonalnie. Po prostu trzeba ich unikać, ale wśród Amigantek nie ma takich kobiet ;)
[#28] Re: Użytkowniczki Amigi

@RomanWorkshop, post #27

Amigantki są jak Yeti, ludzie o nich mówią, ale nie ma niepodważalnych dowodów na ich istnienie.

A co do tych 10%, to badania porównawcze genów uchodzą za bardzo wiarygodne i te statystyki w najsurowszych obyczajowo krajach muzułmańskich spadają do 8%, ale nadal są to miliony ludzi którzy przyszli na świat dzięki chuci a nie miłości. I jak łatwo policzyć gdyby nie ta chuć to ludzkość by wymierała. Każdy z nas kogoś takiego zna, a co 10ty z nas ma innego ojca niż myśli.
[#29] Re: Użytkowniczki Amigi

@ZbyniuR, post #28

Jak nie ma dowodów, jak są - zdjęcia.

Niektórzy ludzie zachowują się, jak zwierzęta więc mnie to nie dziwi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem