[#1] Gra ktoś w Worms Armageddon?
Ciekawe ilu z Was gra w tą grę, bo ja gram :)
[#2] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@RomanWorkshop, post #1

Ło! Jakiś czas temu grałem, w sumie pograłbym znów, bo i czemu nie. Reflektujesz na jakiś meczyk jutro?
[#3] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@teh_KaiN, post #2

Jasne, podaj tylko miejsce i czas ;)
[#4] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@RomanWorkshop, post #3

Proponuję jakąś 17-18 dzisiaj, własnego IP nie mam, chyba że o czymś nie wiem, także Ty musisz stawiać serwer ;)
[#5] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@teh_KaiN, post #4

Ok, jaką grę preferujesz? Normal, Shopper, Sheeper? Jak są inni chętni do pogrania, to zapraszamy na turniej ;) Dziś godzina 17-18, uwaga będzie ostro (wstęp od 18 lat)
[#6] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@RomanWorkshop, post #5

Możemy zacząć od normala, w szopę zawsze lamiłem bo nie miałem od kogo się tego nauczyć.

Dawać ludziska, im więcej ludzi tym jest śmieszniej ;)

Dla niezorientowanych - istnieje nowy patch do wormsów armageddon, który poprawia kompatybilność z winxp i nowszymi oraz naprawia i dodaje ogromną ilość rzeczy, dostępny jest on tutaj

Ostatnia aktualizacja: 27.02.2014 16:27:48 przez teh_KaiN
[#7] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@RomanWorkshop, post #5

Jako, że czas edycji mi się skończył to piszę nowego posta. To co? Chyba na wormnecie, kanał anythingGoes, jakaś specyficzna nazwa serwera, hasło?
[#8] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@teh_KaiN, post #7

Zrobię normalnie przez !host, bez hasła niech ludzie przybywają, kanał AnythingGoes, moja ksywka Roman ;)
[#9] Re: Gra ktoś w Worms Armageddon?

@RomanWorkshop, post #8

Musiałbym poszukać, gdzieś kiedyś miałem gierkę i grałem w nią. Tylko jeszcze czas znaleźć.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem