[#1] Przesyłka z Singapuru
Zamawiał ktoś coś kiedyś z Singapuru i orientuje się jak długo to idzie. I czy ktoś we co to znaczy:
Na jednej ze stron z trackingiem mi pokazuje taki status:

PLWAW
Despatched to ATC

Konkretnie to coś takiego.

Jak patrze na stronie Poczty Polskiej to jest ciągle, że wysłano z Singapuru ( link ).

Ostatnia aktualizacja: 15.03.2014 14:15:49 przez glon

W sumie to teraz mi się skojarzyło, że PLWAW może oznaczać Warszawę, ale i tak nie wiem co oznacza to ATC.

Ostatnia aktualizacja: 15.03.2014 14:17:55 przez glon
[#2] Re: Przesyłka z Singapuru

@glon, post #1

Przesylka dzis dotarla do Warszawy.
Wer-wezel ekspedycyjno-rozdzielczy :)

Ostatnia aktualizacja: 15.03.2014 23:34:04 przez jarecki130
[#3] Re: Przesyłka z Singapuru

@glon, post #1

Widzisz, grunt to mieć znajomego na poczcie. Jarecki +1
[#4] Re: Przesyłka z Singapuru

@Ender, post #3

dzisiaj właśnie się zaktualizował status na poczta-polska.pl. Już się niecierpliwiłem bo ciągle widnił taki status jakby gdzieś utknęła.
Dzięki za pomoc
[#5] Re: Przesyłka z Singapuru

@glon, post #1

Szybciej szło niż przez pocztę polską
[#6] Re: Przesyłka z Singapuru

@glon, post #4

Podziękowania to do Jareckiego.
@ OLO poczta nie jest zła, ja wolę ją od kuriera. EOT
[#7] Re: Przesyłka z Singapuru

@Ender, post #6

jak już doszła do Warszawy to przez łikend przetransportowali ją do Komornik, czyli nie daleko mnie. Ja tam na pocztę-polską nie narzekam.
[#8] Re: Przesyłka z Singapuru

@glon, post #7

Co zamawiałeś z singapuru
[#9] Re: Przesyłka z Singapuru

@amizet, post #8

Wysokiej jakości, wykonany przy pomocy kosmicznej technologi, jedyny i niepowtarzalny GBS-8220.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem