[#1] Battlefield 3 gratis!
[#2] Re: Battlefield 3 gratis!

@Diabeł, post #1

A jest na MorphOS-a? Jak nie ma to nie chcę.
[#3] Re: Battlefield 3 gratis!

@Ender, post #2

Wygrałeś worek internetów :D
[#4] Re: Battlefield 3 gratis!

@Skrzyp, post #3

A tak na serio, to podoba mi się jak gra jest za free, a między poziomami muszę w zamian za to obejrzeć jakąś fotkę z reklamą. Takie reklamy to mogą być, byle nie reklamy z TV. A ten internat co wygrałem to żeński? Pytam, bo worek sugeruje, że jeszcze jakąś koń_czy_tę znajdę.
[#5] Re: Battlefield 3 gratis!

@Diabeł, post #1

Z dopłatą bym tej gry nie wziął :P
[#6] Re: Battlefield 3 gratis!

@Diabeł, post #1

Trochę nie na temat ale na HumbleBundle często pojawiają się niezłe promocje.
Najlepsza na jaką trafiłem to właśnie Battlefield 3, Death Space 1 + 3, Mirrors Edge, The Sims 3, Medal Of Honor (ten nowy), Crysis 2, Burnout Paradise. Za wszystko razem dałem 17zł z groszami.
Ale na razie nic ciekawego się nie pojawia.
[#7] Re: Battlefield 3 gratis!

@Diabeł, post #1

no kurde chyba sie spoźniłem bo teraz jakiś kucyk mi wyskakuje...

a jak wejde na BT3 to £15 chcą...

chciałem tą gre w oryginale bo można latać myśliwcami, a joystkick do tego mi sie kurzy...
ale pech!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem